Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Wat is de beste watchwinder voor mijn Breitling horloge?

Geplaatst op 18 januari 2023 om 14:05 uur

Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Wanneer je een automatisch horloge hebt aangeschaft van een luxe horlogemerk als Breitling, wil je natuurlijk ook zeker weten dat je een goede keuze maakt voor een bijpassende watchwinder. Wij helpen je daar graag een handje bij!

Een goede watchwinder voor jouw Breitling horloge moet in ieder geval kwaliteit bieden, duurzaam zijn, een doeltreffende en vooral jouw Breitling horloge op een veilige wijze opwinden. Daarnaast moet deze horlogeaccessoire betrouwbaar zijn. Een goede watchwinder zorgt niet alleen voor de opwinding van een luxe automatisch horloge, maar zorgt door de beweging ook voor een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Dit is dan weer belangrijk voor het behoud van je horloge. Daarnaast biedt een passende watchwinder ook een veilige opbergplaats voor jouw Breitling horloge, waarmee je onnodige schade en slijtage voorkomt. In dit artikel laten we je graag kennismaken met 3 verschillende modellen die uitermate geschikt zijn voor de opwinding van jouw Breitling horloge.

De eerste watchwinder die we graag nader belichten is van het merk Orbita. Orbita is een merk dat zichzelf steeds opnieuw probeert te verbeteren en zodoende verschillende patenten op haar naam heeft staan. Zo heeft Orbita het speciale Rotorwind System ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges op veilige wijze verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is een watchwinder uit de collectie van Orbita, die een combinatie biedt van Zwitserse topkwaliteit met een eenvoudig design. Hierdoor is deze Swiss made watchwinder een perfecte keuze voor jouw Breitling en tegelijkertijd ook betaalbaar. De watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Dit model is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals zwart, bruin en groen. De watchwinder is voorzien van een Swiss made motor, die niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en geluidsarm is. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het speciale long-life batterij systeem zorgt ervoor dat je deze horlogeaccessoire en jouw luxe horloge ook prima in een kluis kunt bewaren. Deze watchwinder kun je veilig en gemakkelijk bestellen bij ons in de webshop. Dit model wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Het tweede model dat perfect past bij jouw Breitling horloge is de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather watchwinder. Deze horlogeaccessoire is niet alleen voorzien van de wereldwijd bekende Zwitserse techniek, maar biedt ook een zeer stijlvol en luxe ogend design dat absoluut uniek te noemen is. Wanneer jouw Breitling horloge wordt opgewonden in deze watchwinder, draait deze om zijn eigen as. Dit is voor iedere liefhebber van een mooi en luxe horloge een prachtig gezicht. De watchwinder bestaat uit een fraaie voet van zwart leder met een rood stiksel als speels detail. Daarboven bieden de zilverkleurige ringen van edelstaal een spectaculair zicht. Wanneer je de glazen stolp over deze horlogeaccessoire plaatst maakt dit het plaatje compleet. Bovendien zorgt de stolp ervoor dat er geen vocht of stof bij je horloge kan komen. Ieder type of merk automatisch horloge wordt zonder problemen voorzien van de benodigde energie door deze watchwinder. De LED indicator geeft de status van de watchwinder aan. Dit model biedt verder een ingebouwde accu voor 100 dagen, waardoor je deze horlogeaccessoire in een kluis kunt plaatsen. Opladen van de watchwinder kan dan via netstroom, smartphone of PC met behulp van de USB aansluiting. Wanneer je ervoor kiest de watchwinder een mooi plekje te geven in je interieur zal dit een absolute eyecatcher zijn. Deze exclusieve Bernard Favre watchwinder vind je in onze collectie in de webshop. Deze horlogeaccessoire leveren wij met 2 jaar garantie, een overzichtelijke handleiding en een luxe lederen etui.

Last but not least noemen we de Paul Design Gentlemen 1 Black graag als mooie optie voor jouw Breitling horloge. Paul Design is een merk uit het UK, dat bekend staat om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun watchwinders. De Paul Design Gentlemen 1 Black is een horlogeaccessoire gemaakt van hout in de kleur zwart. De watchwinder is compact vormgegeven en daardoor erg handzaam. Deze watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Japanse Mabuchi motor, die wereldwijd goed bekend staan. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en bovendien stil in gebruik. Deze horlogeaccessoire biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De instellingen van de watchwinder kunnen met 1 druk op de knop worden gewijzigd, waaronder de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Deze watchwinder kan functioneren met adapter, maar ook op batterijen. Wanneer je deze watchwinder voor jouw Breitling horloge wilt bestellen, dan kun je dit gemakkelijk doen bij ons in de webshop. Deze watchwinder van Paul Design wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.

Wanneer je ervoor kiest één van de bovengenoemde watchwinders aan te schaffen voor jouw Breitling horloge, dan weet je zeker dat je kiest voor het beste voor je horloge. Indien je advies wenst, of vragen hebt, kun je hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij leveren wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Een hoogwaardige watchwinder is dus altijd binnen handbereik.