Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uniek in prijs en kwaliteit: Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 22 april 2020 om 12:05 uur

Voor het opwinden van automatische horloges zal iedere horlogeliefhebber of -verzamelaar andere eisen stellen aan een watchwinder. Natuurlijk is het belangrijk dat een watchwinder van goede kwaliteit is en ook de functionaliteit en het materiaalgebruik is van belang. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is over het algemeen ook een belangrijk vereiste. Maar ook het formaat van de watchwinder kan van belang zijn. Wanneer u een watchwinder zoekt welke makkelijk mee te nemen is, of bijvoorbeeld makkelijk in een kluis te plaatsen, is een compacte watchwinder een vereiste. Een watchwinder die werkt op netstroom en batterijen is dan bovendien ideaal.

Benson Compact 2.18.B watchwinder

Een watchwinder die aan deze vereisten voldoet, vinden we in de Benson Compact series watchwinders. Benson is een jong, Nederlands merk welke haar watchwinders in eigen beheer laat vervaardigen. Dit resulteert onder andere in watchwinders van uitermate hoge kwaliteit, voor een mooie prijs. De Benson Compact series is een mooie serie compacte watchwinders in verschillende sprekende kleuren, maar ook bijvoorbeeld klassiek zwart. Zelfs een bijzondere Hollandse editie met de welbekendd leeuw erop ontbreekt niet. De moderne designs binnen de Benson Compact watchwinders collectie zijn voorzien van kwalitatieve Japanse motoren, welke zeer stil zijn in gebruik en elk horloge probleemloos opwinden. Groot of klein, zwaar of licht.

De watchwinders in de Benson Compact series zijn daarnaast behalve compact van formaat, zeer goed van kwaliteit en vervaardigd uit mooie materialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan leder en aluminium. Qua uitstraling zijn de Benson Compact watchwinders passend binnen elk interieur, mede door het gevarieerde aanbod. De variatie uit zich in het gebruik van verschillende kleuren, maar ook materialen en vormgeving zijn divers te noemen. De watchwinders zijn geschikt voor één of twee automatische horloges van elk horlogemerk en type. De Benson Compact watchwinders zijn bovendien voorzien van de benodigde technische gemakken, zoals een modern touchscreen. De watchwinders voor twee horloges hebben ook LED verlichting. Daarnaast kan de draairichting en het aantal rotaties gemakkelijk worden ingesteld, voor een optimaal gebruiksgemak. Hierdoor zijn deze watchwinders ook geschikt voor high end horlogemerken zoals Tag Heuer, Omega, IWC, Breitling of Rolex.

Wanneer u de keuze maakt voor een Benson Compact watchwinder leveren wij deze keurig ingepakt met standaard een jaar garantie. Uiteraard zijn een adapter en handleiding bijgesloten. U bent hiermee verzekerd van een kwalitatieve watchwinder met een unieke prijs-/kwaliteitverhouding waar u zeker veel plezier en gebruiksgemak aan zult beleven.