Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe collectie Zeppelin horloges 2020

Geplaatst op 17 april 2020 om 07:40 uur

Voor de liefhebber of verzamelaar van mooie kwaliteitshorloges is er een ruime keuze binnen de horlogerie. Voor wie een horloge of horlogemerk zoekt met een mooi verhaal en een bijzondere geschiedenis is het Duitse horlogemerk Zeppelin een leuke optie. Het merk heeft haar collectie gebaseerd op de legendarische Zeppelin (luchtvaartuig) en biedt hiermee een assortiment horloges met een vleugje nostalgie.

Zeppelin 7618 horloge

De horlogecollectie van Zeppelin herbergt stijlvolle horloges met Japanse en Zwitserse uurwerken. Het mooie is dat dit Duitse merk zowel automatische- als mechanische- en quartz horloges heeft opgenomen in de uitgebreide en gevarieerde collectie. Wat verder opvalt aan de Zeppelin horloges, is de fraaie afwerking en het gebruik van solide materialen. Het merk biedt bovendien veel horloge voor je geld en heeft daarmee een prima prijs/kwaliteitverhouding.

De collectie van Zeppelin omvat diverse series horloges. Zo is er de prachtige ‘Zeppelin 100 Years’ serie. In deze serie zien we klassieke en stijlvolle horloges welke speciaal zijn ontworpen voor het 100-jarig jubileum van het merk. Deze Zeppelin horloges zijn tot 50 meter waterdicht en voorzien van een mooie lederen band of optioneel een edelstalen Milanese band. Er zijn verschillende modellen voorzien van handige functies zoals een chronograaf functie, power reserve en datumaanduiding. Voor de dames is er ook een mooie serie ter ere van het 100-jarig jubileum, dit is de ‘Princess of the Sky’ serie. Bijzonder aan deze horloges is dat deze zowel om de pols als om de hals aan een ketting te dragen zijn. Ze zijn daarnaast voorzien van een automatisch uurwerk en voorzien van een glazen achterkant, waardoor de werking van het horloge te bekijken is. Een aanrader voor de echte liefhebber die het belangrijk vindt dat het horloge ook een sieraad is.

In de ‘LZ 129 Hindenburg’ horlogeserie zien we ook modellen met zo’n bijzondere glazen bodem. Andere modellen bieden een functie welke de maanfase weergeeft. Verder zien we ook hier mooie lederen horlogebanden en met name zwarte en witte wijzerplaten. Naast leder zien we materialen als gehard mineraalglas en edelstaal. Ook de LZ 129 Hindenburg horloges hebben een traditionele uitstraling en nostalgische insteek. Naast de genoemde series zijn er nog diverse andere series binnen de collectie welke absoluut het bekijken waard zijn.

In onze webshop vindt u een ruime collectie Zeppelin horloges. Wanneer uw keuze valt op een horloge van Zeppelin en deze bestelt in onze webshop, ontvangt u deze in een luxe horlogedoos met twee jaar garantie. U kunt ervan op aan dat elk Zeppelin horloge na productie is getest en uitgebreid gecontroleerd, voordat deze naar u verzonden wordt. Zo bent u gegarandeerd van een kwaliteitsproduct, waar u zeker lang plezier van zult hebben. Als officieel Zeppelin dealer bieden wij u de nieuwste collecties, scherpe prijzen, levering uit voorraad en duidelijke service!