Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers Bauhaus horloges

Geplaatst op 29 april 2020 om 13:29 uur

Voor een ieder die fan is van horloges met een eigen stijl, is Junkers een interessant merk. Dit Duitse horlogemerk biedt veel variatie in horloges en heeft dan ook een zeer ruime collectie. De collectie herbergt zowel automatische als quartz horloges. De horloges van Junkers zijn Made in Germany en staan hiermee voor betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid, zoals men van Duitse horloges gewend is. De collectie van Junkers kenmerkt zich onder meer door een fraaie afwerking, het gebruik van Zwitserse en Japanse uurwerken van hoge kwaliteit en retro designs. Het verhaal van het merk Junkers, vindt zijn oorsprong in de vliegtuigindustrie. In zowel WOI als WOII speelden de vliegtuigen van Junkers een belangrijke rol. Met dit gegeven brengen de Junkers horloges ook een stuk nostalgie en historie met zich mee. Met een horloge van Junkers heeft u hiermee niet alleen een bijzonder kwaliteitshorloge in handen, maar ook een horloge met een geschiedenis.

Binnen de collectie van Junkers valt onder andere de Bauhaus serie op. De Junkers Bauhaus horloges vinden hun inspiratie in de zogenaamde Bauhaus kunststroming. Deze stroming kenmerkt zich door eenvoud en minimalisme, dat goed zichtbaar is in de horloges van de Junkers Bauhaus serie.  De minimalistische designs binnen deze serie kenmerken zich onder andere door een rustige uitstraling en de dunne horlogekasten. Dit laatste zorgt voor extra draagcomfort. De horloges passen goed om de pols en zijn licht van gewicht. De horlogekasten zijn gemaakt van edelstaal en de banden van echt leder. Optioneel is er keuze voor een Milanese edelstalen band voor elk Junkers Bauhaus horloge. Het glas is een type plexiglas dat iets gebold is.

Junkers Bauhaus 6060-2

Het kleurgebruik binnen de Bauhaus serie is te omschrijven als met name rustig. Zwart en creme voeren voor de wijzerplaten de boventoon. De horloges zijn tot 30 meter waterdicht en daardoor spatwaterdicht. Verschillend per model zijn de extra functionaliteiten, zoals datumaanduiding, power reserve en een chronograaf functie. Ook binnen de Junkers Bauhaus collectie is er een variatie aan automatische-, mechanische- en quartz uurwerken. Voor de dames zijn er de Junkers Bauhaus Lady horloges, die qua uitstraling erg lijken op de herenmodellen, zowel qua kleur als design en materiaalgebruik. Alleen de horlogekast is wat kleiner en er is gekozen voor iets andere kleuren qua wijzerplaat en kast.

Als officieel Junkers dealer leveren wij elk Junkers Bauhaus horloge in een luxe officiële horlogedoos met garantiekaart en handleiding. U ontvangt op elk Junkers Bauhaus horloge twee jaar internationale garantie. Met een Junkers Bauhaus horloge bent u verzekerd van een kwaliteitshorloge waar u lang plezier van zult hebben. Momenteel hebben we diverse leuke aanbiedingen voor verschillende Junkers horloges.