Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ultieme watchwinder van Kunstwinder

Geplaatst op 7 januari 2020 om 14:31 uur

Deze week schrijven we over de Kunstwinder watchwinders. De naam van dit Amerikaanse watchwinder merk zegt niets teveel. De watchwinders van Kunstwinder zijn een waar kunstwerk op zich. Ze worden met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten door ware vakmensen. De uitstraling van de watchwinders is chique, creatief, origineel en absoluut uniek te noemen. Elke Kunstwinder watchwinder heeft een geheel eigen uitstraling en design. Doordat de watchwinders in zeer lage  aantallen worden geproduceerd, heeft u bij aankoop een vrijwel uniek stuk in handen. Enkel de beste en hoogwaardige materialen worden geselecteerd voor het vervaardigen van deze bijzondere watchwinders. Denkt u hierbij aan chroom, edelstaal PVD, mineraalglas en zelfs goud. De watchwinders ogen hiermee niet alleen zeer origineel, maar ook uitermate luxe en stijlvol.

De luxe designs van de Kunstwinder watchwinders zijn niet alleen een plaatje om te zien, ze zijn ook van zeer hoge kwaliteit. De watchwinders zijn voorzien van Zwitserse motoren, welke in combinatie met de hoogwaardige materialen garant staan voor een duurzaam en kwalitatief product waar u zeker lang plezier van zult hebben. De motoren zijn bovendien zeer stil in gebruik, voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinders werken met behulp van een adapter. Daarnaast zijn ze energiezuinig en voorzien van mooie functionaliteiten zoals overwind protectie en verschillende programma’s. De watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Kunstwinder watchwinder

Het mooie bij de bijzondere manier waarop de Kunstwinder watchwinders uw horloges opwinden is dat u tijdens dit proces volledig zicht houdt op uw horloges. Dit was ook precies het doel dat de oprichter van het merk, ingenieur Valentin Balter, voor ogen had. Voor een ieder met een fascinatie voor horloges en de werking van de klok zal dit een lust voor het oog zijn.

Het bekendste model van het merk Kunstwinder is de ‘Oil Baron’. Dit is het eerste model dat het merk op de markt bracht en is een zeer luxe watchwinder. Dit model is geschikt voor twee automatische horloges. De ‘Oil Baron Gold’ is zelfs gemaakt met onder andere echt goud. Voor de echte liefhebber zal deze watchwinder een absoluut topstuk in huis en onderdeel van een verzameling zijn, een ware eyecatcher!

Wij hebben een aantal zeer bijzondere Kunstwinder watchwinders voor u geselecteerd, welke in de webshop te vinden zijn. Overtuig uzelf en kies voor een ‘piece of art’ van Kunstwinder! Wanneer u bij ons een Kunstwinder watchwinder bestelt, wordt deze geleverd met twee jaar garantie en handleiding in een mooie kartonnen box.