Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Mare Unlimited Greenwich horloges

Geplaatst op 10 januari 2020 om 14:58 uur

De horloges van Mare Unlimited bieden eigenlijk alles wat je zoekt bij een leuk horloge. Dit horlogemerk combineert een sportief design met Zwitserse techniek en een zeer interessante prijs. Momenteel heeft Mare Unlimited één serie, Greenwich genaamd. Deze serie heeft op het gebied van design overeenkomsten met het bekende horlogemerk Rolex. Toch zijn er diverse verschillen qua design maar ook qua techniek. En niet geheel onbelangrijk, de prijs is volledig anders omdat de Mare Unlimited Greenwich horloges 295,00 euro.

De Mare Unlimited Greenwich horloges kenmerken zich door een stoer design, zwarte wijzerplaat en zwart rubberen band. De bezel (draaibare ring) is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor heeft elk horloge een andere look. Het Zwitsers Ronda uurwerk is een quartz uurwerk met GMT functie. Deze GMT functie biedt je de mogelijkheid om een tweede tijdzone in te stellen. Je kan dus de plaatselijke tijd instellen via de reguliere wijzers en de GMT wijzer vervolgens de tijd in New York, Hong Kong of Sydney laten aangeven. Voor de echte reizigers is dit een hele leuke functie. Uiteraard ziet het er ook erg stoer uit.

Elk Mare Unlimited Greenwich horloge is tot 100 meter waterdicht en heeft een geschroefde kroon zodat het uurwerk goed beschermd is en de kroon niet zomaar kan open springen. De wijzerplaat is duidelijk waardoor je makkelijk de tijd kunt zien. Zelfs in het donker, want de wijzerplaat en wijzers zijn voorzien van SuperLuminova. Dit licht op in het donker.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK

De bezel is “uni-directional” en heeft een 24-uurs aanduiding. Zoals aangegeven is de bezel bij het Greenwich model in verschillende kleuren en combinaties leverbaar. Denk aan een volledig zwarte bezel, zwart/groene bezel, zwart/blauwe bezel, blauw/rode bezel of een zwart/goudkleurige bezel.

Het sportieve karakter van de Mare Unlimited Greenwich horloges zorgt ervoor dat je dit horloge altijd kan dragen. Tijdens het sporten, op reis of naar je werk. De rubberen band is van hoogwaardig kunststof en zit comfortabel aan de pols. Elk horloge is voorzien van een handleiding, 2 jaar garantie en horlogedoos. De prijs bedraagt 295,00 euro inclusief BTW.