Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uitgelicht: Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder

Geplaatst op 21 oktober 2021 om 14:45 uur

Ben jij al bekend met het Nederlandse merk Benson? Als horlogeliefhebber heb je vast weleens gehoord van dit merk. Of wellicht heb je een vriend, collega of familielid dat een Benson watchwinder of horlogebox heeft. Benson is inmiddels een bekend merk en onderscheidt zich door kwalitatief hoogstaande producten en fraaie designs. De collectie van dit merk bestaat uit verschillende series in diverse prijsklassen.

Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder

De watchwinders uit de Compact, Smart-Tech II en Black Series collecties zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn van uitstekende kwaliteit en winden elk automatisch horloge veilig op. Sinds begin 2021 biedt Benson ook watchwinders die uitgerust zijn met Swiss made motoren en gearboxen. Deze modellen van onder de Benson Swiss Series collectie.

De Benson Swiss Series watchwinders zijn zeer luxe horlogeaccessoires van onberispelijke kwaliteit die volledig in Nederland worden geassembleerd. Met de Swiss made techniek voor optimale duurzaamheid is dit een unieke combinatie. De Benson Swiss Series watchwinders zijn verkrijgbaar voor het opwinden van 1, 2, 3 en 4 automatische horloges. Daarnaast is elk model verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten of lederen buitenkant. Maar je kan ook kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart, bruin, blauw, wit, rood en groen. Hierdoor kan je precies die watchwinder kiezen die het beste bij jouw automatische horloges en interieur past.

De Benson Swiss Series hebben een LCD bediening waarmee je met één druk op de knop het opwindprogramma kiest. Uiteraard is elk horloge individueel in te stellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor is een Benson Swiss Series watchwinder geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. Je kan dus probleemloos jouw Breitling, Rolex, Longines, IWC of Oris horloge opwinden in deze watchwinders.

De luxe van de Benson Swiss Series watchwinders komt tot uiting in de prachtige materialen, hoogstaande afwerking en handige functionaliteit. Elk model heeft LED verlichting en een glazen deurtje zodat jouw horloges veilig zijn. De horlogehouder is flexibel en individueel af te stellen naar jouw horloge. De horlogehouder klik je vast in de watchwinder waardoor jouw horloge altijd goed vastzit tijdens het opwinden. De Benson Swiss Series watchwinders voor 1 en 2 horloges kunnen naast netstroom ook functioneren op een set batterijen. De modellen voor 3 en 4 horloges werken uitsluitend op netstroom via de meegeleverde adapter.

Graag willen we één bijzonder model uit de Swiss Series collectie uitlichten. De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder is uitgevoerd met een carbon look kast en heeft hierdoor een moderne en luxe uitstraling. Dit model is voorzien van twee Swiss made motoren die elk individueel instelbaar zijn. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt deze motor zodra er een horloge wordt geplaatst of eruit wordt gehaald. De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en dus een perfect model voor de echte liefhebber. Je kunt de watchwinder snel en eenvoudig bedienen met één enkele knop in het moderne LCD scherm. De materialen die zijn gekozen voor het vervaardigen van deze watchwinder zijn onder andere bijzonder mooi hout en mineraalglas. De stoffen binnenkant zorgt er bovendien voor dat je horloges optimaal beschermd zijn tegen beschadigingen. Daarnaast is de watchwinder afsluitbaar middels de glazen deur, wat ervoor zorgt dat ook stof en vuil geen kans krijgen. Dit alles zorgt voor het behoud van jouw horloges en maakt dat deze Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder van Benson tegelijkertijd een zeer veilige opbergplaats is voor je horloges.

Deze watchwinder functioneert zowel met een adapter als op batterijen. Hierdoor neem je deze horlogeaccessoire eenvoudig mee op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen van de watchwinder in een kluis is hierdoor mogelijk. De Benson Swiss Series Double 2.20.CF watchwinder beschikt over ingebouwde LED verlichting waarmee je te allen tijde een goed zicht hebt op je horloges.

Deze watchwinder heeft veel te bieden. Met het compacte formaat is het gemakkelijk te plaatsen in vrijwel elke ruimte. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over vervelende geluiden tijdens het opwindproces, zodat je de watchwinder ook gerust op je werkplek of in de slaapkamer zult kunnen gebruiken. De watchwinder heeft een moderne, strakke en stijlvolle uitstraling en zal door de redelijk neutrale kleur in vrijwel elk interieur passend zijn. Welk automatische horloges je ook in bezit hebt, de Swiss Series Double 2.20.CF van Benson zal ze zorgvuldig en efficiënt van de benodigde energie voorzien, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges.

Wij kunnen je als officieel dealer van Benson van de beste service en aftersales voorzien. Bovendien kunnen wij je helpen met allerhande vragen over watchwinders of van een eventueel advies voorzien indien gewenst. Met 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.

Wanneer je de Benson Swiss Series Double 2.20 CF bij ons bestelt ontvang je hierop standaard 3 jaar garantie. Je hoeft je hierdoor dus geen zorgen te maken over onaangename verrassingen en je kunt er zeker van zijn dat je lang plezier hebt van je aankoop. In de webshop betaal je eenvoudig en veilig met creditcard, iDeal, Paypal en bankoverschrijving.