Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Redentore horloges met Seiko uurwerk

Geplaatst op 18 februari 2020 om 14:50 uur

We hebben in onze nieuwsberichten en blogartikelen al vaak geschreven over het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane. Het aansprekende jonge horlogemerk verovert in volle vaart de wereld met haar prachtige automatische horloges uit de bekende Nereide, Redentore en Arsenale collecties. De Meccaniche Veneziane horloges beschrijven wij het liefst als kwalitatief, modern en stijlvol. Echter biedt het merk veel meer leuke voordelen, bijvoorbeeld de handgemaakte banden en horlogedozen. Maar nog belangrijker is de unieke prijs/kwaliteit verhouding van Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane Redentore 1301001

Redentore Swiss made collectie

Naast de Nereide collectie is de Redentore collectie het meest populair. Deze collectie horloges heeft een klassieke en stijlvolle look. De eenvoud zorgt voor een prachtig rustige wijzerplaat waarop je snel en eenvoudig de tijd en datum kan aflezen. De huidige Redentore horloges zijn uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk van STP. Deze horloges worden in Zwitserland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaard. Deze horloges zijn nog steeds verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bij Meccaniche Veneziane in Italië zijn de meeste modellen al uitverkocht en niet meer verkrijgbaar. Wij hebben nog diverse modellen op voorraad.

Redentore horloges met Seiko uurwerk

Meccaniche Veneziane brengt nu ook Redentore horloges op de markt met een Seiko automatisch uurwerk dat qua kwaliteit niet onderdoet voor het Zwitserse STP uurwerk, maar wel een stuk goedkoper is. Seiko is een wereldwijd bekend horlogemerk en produceert ook uurwerken die door andere merken worden gebruikt. Het grote voordeel van deze uurwerken is dat ze zeer betrouwbaar maar ook aanzienlijk goedkoper zijn aangezien ze in grote aantallen worden geproduceerd.

De Redentore modellen met Zwitsers uurwerk kosten meer dan 600 euro, en de nieuwe Redentore modellen met Seiko uurwerk beginnen al vanaf 420 euro. Dit is een groot prijsverschil en het resultaat van een ander automatisch uurwerk in het horloge. De rest van het horloge is namelijk exact hetzelfde gebleven. De kast, band, glas en waterdichtheid zijn niet gewijzigd.

De nieuwe Meccaniche Veneziane Redentore modellen met Seiko uurwerken worden ook wel Redentore 3 genoemd. De drie staat voor de derde oplage van deze serie. De eerste twee werden geleverd met Zwitsers uurwerk, deze nieuwe oplage met automatisch Seiko uurwerk.

Nieuwe Nereide horloges ook met Seiko uurwerk

Meccaniche Veneziane zal in de nabije toekomst ook de huidige Nereide modellen vervangen voor exemplaren met een automatisch Seiko uurwerk. De huidige Nereide horloges hebben een automatisch STP uurwerk uit Zwitserland en mogen het predicaat Swiss made dragen. In Maart zal Meccaniche Veneziane de nieuwste Nereide horloges met Seiko uurwerk presenteren. De prijzen voor deze modellen zullen starten vanaf 499,00 euro. Zoals bij de Redentore modellen zullen de Nereide modellen qua materialen en eigenschappen niet verschillen. De nieuwe Nereide horloges zullen ook automatisch zijn, dezelfde maten hebben en een waterdichtheid van 200 meter behouden.

Meccaniche Veneziane wil met deze Seiko uurwerken horloges produceren die goedkoper zijn dan de Swiss made modellen. Dit maakt de horloges beter bereikbaar voor een grotere groep mensen.

Ben je op zoek naar een goed horloge met een prachtig design en fraaie uitstraling? De Meccaniche Veneziane Nereide en Redentore horloges voldoen aan deze eigenschappen. Je hebt nu nog keuze uit deze horloges met Swiss made of Seiko uurwerk. Dit zolang er voorraad is, want de Zwitserse exemplaren raken snel uitverkocht en worden niet meer geproduceerd.

Bekijk snel de actuele Meccaniche Veneziane Redentore horlogecollectie!