Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Carrera horloges uit Zwitserland

Geplaatst op 4 oktober 2021 om 15:21 uur

Tag Heuer horloges, wie kent ze niet? De horloges van dit merk zijn wereldberoemd. Het merk laat zich het beste omschrijven als sportief. De meeste collecties van dit merk herbergen sportieve horloges met een modern design. Toch heeft het merk ook een paar lijnen met meer klassiek vormgegeven horloges. Wat maakt Tag Heuer zo interessant? En welke modellen binnen de collectie zijn het bekijken waard?

Bepaalde merken binnen de horlogebranche stellen zichzelf de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Een Zwitsers horlogemerk dat onder deze noemer valt is het merk Tag Heuer. Tag Heuer bestaat al 146 jaar en heeft daarmee een zeer fraaie geschiedenis maar vooral een toekomst op gebied van het vervaardigen van high end horloges.

Een horlogemerk met historie is over het algemeen extra interessant voor de echte liefhebber. Tag Heuer is daarnaast een merk dat gaat voor absolute perfectie en dat bovendien bekend staat vanwege hun ambitie, innovatie en sterke technische ontwikkeling. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat ze aan de klant geleverd wordt. Dit zegt genoeg over hoe hoog Tag Heuer de lat voor zichzelf legt. Dit is dan ook te zien aan het eindproduct. Een horloge van Tag Heuer staat voor topkwaliteit, een sublieme afwerking en stijl.

Tag Heuer horloges worden voorzien van Zwitserse automatische uurwerken. Deze uurwerken behoren natuurlijk tot de top op dit gebied en leggen derhalve een zeer solide basis voor een solide horloge. Bovendien is het automatische uurwerk het soort uurwerk dat het echte ambacht van de horlogemaker het beste in beeld brengt. Kwaliteit  is natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast wil het oog ook wat. Tag Heuer biedt designs welke zowel als stijlvol alsmede als robuust en stoer kunnen worden omschreven. Met een horloge van Tag Heuer draag je een horloge dat zeker als een echte eyecatcher kan worden omschreven.

De horloges uit de verschillende series van Tag Heuer bieden veel diversiteit. De Tag Heuer Carrera modellen van dit Zwitserse merk gelden hierbij als iconen en mogen dan ook niet ontbreken in dit artikel. We zetten dan ook graag het specifieke Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge in de spotlight voor je. Dit horloge heeft een horlogekast van edelstaal met een doorsnede van 42mm. De horlogeband van dit horloge is eveneens vervaardigd uit edelstaal en geeft het horloge een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van het horloge is zwart en is voorzien van verschillende zilverkleurige accenten. Verder is ook dit horloge uiteraard uitgerust met een Swiss made uurwerk, waarmee je altijd zeker bent van een zeer nauwkeurige weergave van de tijd. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Daarnaast is dit horloge voorzien van saffierglas, dit glas is extra sterk waardoor er niet snel krasjes of beschadigingen te zien zullen zijn en je extra lang van je horloge kunt genieten.

Het bijzondere van dit horloge is dat het hier gaat om het Carrera 40 jarige jubileummodel, dus met recht een waar collectors item. Dit horloge heeft dan ook op technisch gebied heel wat moois te bieden. Zo beschikt het horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge ook voorzien van lichtgevende indicatoren. Maar ook een tachymeter, dag indicator en een chronograaf functie ontbreken niet. Met het Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge kies je hiermee dus voor een zeer compleet horloge op technisch gebied. Daarnaast is dit horloge een waar sieraad om de pols en is het passend bij vrijwel elke outfit. Of je nu kiest voor een meer casual of zakelijke kledingstijl, de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 zal je outfit zeker compleet maken.

Zoals al genoemd is dit horloge ook voor de echte verzamelaar een interessant stuk. Natuurlijk heeft dit te maken met de Zwitserse kwaliteit van het horloge, daar zal de voorkeur van de echte liefhebber zeker liggen. Daarnaast betreft het natuurlijk een jubileumstuk wat het horloge extra bijzonder maakt. Bovendien zijn alle bijzondere technische aspecten voor de verzamelaar zeker ook fascinerend. Met dit horloge weet Tag Heuer dan ook een breed publiek aan te spreken. We kunnen dit Carrera model dan ook zeker één van de paradepaardjes van dit Zwitserse kwaliteitsmerk noemen, een echte must have.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons in de webshop een Tag Heuer horloge te bestellen ontvang je hierbij een luxe officiële box, een duidelijke handleiding en bovendien 2 jaar garantie. Daar komt nog bij dat wij specifiek de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een mooie korting aanbieden ten opzichte van de juweliersprijs. Je kunt hiermee een echt Swiss made horloge aanschaffen met alles erop en eraan, tegen een extra aantrekkelijke prijs. Met dit horloge komen klassiek en sportief samen waarmee het horloge passend is voor vrijwel elke persoonlijke smaak.

Wist je bovendien dat wij ook watchwinders verkopen? Een horloge als de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een automatisch uurwerk wordt voorzien van de benodigde energie door natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je het horloge echter niet draagt kan een watchwinder in deze behoefte voorzien. Kies je dus voor een Carrera horloge van Tag Heuer? Neem dan gelijk eens een kijkje in ons ruime assortiment watchwinders van kwaliteit!


09-10-2021 Horloges