Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges | Officieel dealer

Geplaatst op 27 september 2021 om 15:25 uur

Op het Italiaanse eiland Elba is het meest populaire horlogemerk van het land gevestigd. We hebben het over het horlogemerk Locman. Locman biedt horloges van uitstekende kwaliteit voorzien van hoogstaande techniek, in combinatie met de welbekende Italiaanse klasse en stijl. Locman weet zich op verschillende manieren te onderscheiden van andere horlogemerken. Zo staat het merk bekend om het levendige kleurgebruik bij de ontwerpen van de horloges. Hierdoor maak je met een Locman horloge om je pols een echt statement.

De karakteristieke ontwerpen van het Italiaanse merk zijn aansprekend en fungeren daarmee vaak als een echte eyecatcher. Daarnaast biedt Locman horloges met zowel automatische- als quartz uurwerken, zodat er voor elke persoonlijke voorkeur voldoende opties zijn binnen de collectie. Bovendien staat het merk bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen als carbon fibre en titanium. Carbon fibre is extreem sterk en heeft een sportieve en moderne uitstraling. Titanium biedt als groot voordeel dat het erg licht van gewicht is, zodat de horloges van Locman zeer comfortabel dragen. Locman weet met zijn collectie ook diversiteit te bieden. Zo zijn er modellen met horlogebanden van rubber, leder en edelstaal. Dit maakt dat de verschillende horloges direct een geheel andere uitstraling krijgen. Dit in combinatie met de verschillende soorten uurwerken maakt Locman aantrekkelijk voor een breed publiek.

Wanneer je een horlogemerk hebt ontdekt dat goed past bij jouw persoonlijke voorkeuren, wordt je natuurlijk erg enthousiast wanneer er nieuwe modellen aan de collectie worden toegevoegd. Dit geldt ook voor ons als officieel dealer van Locman. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over de toevoeging van verschillende nieuwe modellen van Locman aan ons assortiment. Het gaat dan om nieuwe Locman Montecristo horloges. Montecristo is het meest populaire design en tegelijkertijd het paradepaardje van Locman te noemen. We maken je graag net zo enthousiast als dat wij zijn over deze splinternieuwe modellen van Locman. We zullen daarom 2 modellen van deze Montecristo designs nader belichten, om een idee te krijgen van wat de nieuwe modellen van Locman allemaal te bieden hebben.

We beginnen met het Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSO horloge. Dit is een heel mooi voorbeeld van een horloge met een kleurrijke uitstraling. Zowel de rubberen horlogeband als de accenten op de zwarte wijzerplaat zijn uitgevoerd in de kleur oranje en daarmee zeer sprekend. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een doorsnede van 41mm en dikte van 14 mm. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk en is tot 100 meter waterdicht. Door het gebruik van saffierglas hoef je niet snel bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Dit horloge sluit met een vouwsluiting. Ook op technisch gebied is dit een mooi compleet horloge. Zo biedt dit model een secondewijzer en een datumaanduiding, maar je hebt hiermee ook de beschikking over lichtgevende indicatoren en een chronograaf functie.

Een tweede model dat we graag even toelichten is het Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB horloge. Dit horloge is tevens uitgevoerd in een sprekende kleur, namelijk helderblauw. We zien deze kleur terugkomen in de horlogeband en als accent op de wijzerplaat. De horlogeband is vervaardigd uit rubber en sluit met een vouwsluiting. Verder is de horlogekast gemaakt van carbon fibre dat de kast extreem stevig maakt. Deze kast heeft een doorsnede van 41mm en een dikte van 14mm. Met een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit en een waterdichtheid van 100 meter is dit horloge geschikt voor intensief gebruik. Ook bij dit horloge is er weer gebruik gemaakt van sterk saffierglas. Als we kijken naar de technische aspecten, biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Wederom een compleet plaatje dus.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB horloge

Naast de bovengenoemde 2 modellen bieden wij in onze webshop een groot aantal nieuwe Locman Montecristo modellen aan uit verschillende series. Hierbij zijn veel horloges te vinden waarbij volop gebruik is gemaakt van opvallende kleuren, maar als je liever een meer neutraal horloge draagt is er ook genoeg om uit te kiezen. Naast de nieuwe modellen van Locman bieden wij op het moment ook een aantal mooie horloges aan met een aantrekkelijke korting. Twee hele goede redenen dus om eens een kijkje te nemen in onze webshop.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons een horloge van Locman te bestellen kan je dit met een veilig gevoel doen in onze webshop. Betalen kan gemakkelijk en snel met iDeal, Paypal of creditcard. Mocht je graag een Locman horloge aan willen schaffen dat je niet bij ons in de webshop kunt vinden? Dat is ook geen enkel probleem! Als officieel dealer kunnen wij namelijk ieder Locman horloge uit de collectie voor je leveren. Welk Locman horloge dus ook jouw favoriet is, wij leveren het graag aan je.