Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 watchwinder

Geplaatst op 13 december 2022 om 14:17 uur

Luxe automatische horloges waar met passie en precisie aan is gewerkt, verdienen een watchwinder waar de vakman eveneens zijn hart en ziel in heeft gelegd. De geavanceerde technologie die schuilgaat achter een perfect werkende watchwinder vereist een hoge mate van kennis en kunde van de werking van het automatisch horloge en de vereisten voor een efficiënte en natuurlijk veilige wijze van opwinding.

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004

Swiss Kubik is een Zwitsers merk dat al jaren een begrip is op dit gebied. De watchwinders van het merk zijn van dermate hoge kwaliteit, dat de Swiss Kubik watchwinders worden aangeraden door grote prestigieuze Zwitserse horlogemerken. Iedere Swiss Kubik watchwinder wordt met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigt. Hiervoor wordt de samenwerking aangegaan van de beste Zwitserse ambachtslieden. Het merk laat hierbij dan ook niets aan het toeval over. De watchwinders van het merk zijn duidelijk herkenbaar door de kenmerkende kubusvormige designs en compacte vormgeving. De watchwinders van Swiss Kubik zijn hierdoor handzaam en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Vergis je echter niet, de watchwinders van het merk mogen dan klein van stuk zijn, ze laten grootste prestaties zien. Innovatie staat bij Swiss Kubik zeer hoog in het vaandel. Dit is alleen al te zien aan het feit dat zij in 10 jaar tijd al toe zijn aan de 6e generatie mechanismen. Steeds opnieuw is het merk op zoek naar vernieuwing en manieren om hun producten nog verder te perfectioneren.

De Swiss Kubik watchwinders zijn elegant, stijlvol en modern vormgegeven. In al hun eenvoud weten de modellen van Swiss Kubik alle ogen op zich te richten. Het merk maakt voor het vervaardigen van haar horlogeaccessoires alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Je kunt hierbij denken aan materialen zoals prachtige houtsoorten, leder en bijvoorbeeld aluminium. Daarnaast biedt het merk watchwinders in verschillende levendige kleuren. Hiermee weet Swiss Kubik een uiterst gevarieerde collectie neer te zetten, waarbij er voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder te vinden is. Zowel de liefhebber met een enkel horloge, als de echte verzamelaar, wordt bediend door Swiss Kubik. Zo kun je binnen de collectie terecht voor watchwinders die geschikt zijn voor een enkel horloge, maar ook voor watchwinders met een capaciteit tot wel 12 automatische horloges. Wanneer jij je horloge graag bewaart in een kluis dan zijn de watchwinders van Swiss Kubik absoluut ideaal. Door het compacte formaat in combinatie met de werking op batterijen, plaats je deze watchwinders namelijk gemakkelijk in een kluis. Een watchwinder van Swiss Kubik kan tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je bovendien veelal geen omkijken hebt naar de energievoorziening van jouw watchwinder.

Als je in het bezit bent van 3 of 4 automatische horloges is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges ideaal. Een mooie watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik die in dit kader zeer geschikt is, is de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004. Deze watchwinder is gemaakt van onder meer zeer hoogwaardig leder in de kleur bruin. Dezelfde variant watchwinder is echter ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals zwart en een lichtere bruintint. Uiteraard is deze watchwinder voorzien van Swiss made motoren, die ervoor zorgen dat ieder type of merk automatisch horloge zonder problemen van energie kunnen worden voorzien. Deze motoren staan bekend om hun optimale gebruikscomfort. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm. Het aantal toeren van de watchwinder is gemakkelijk instelbaar, door het gebruik van de handige USB aansluiting. Natuurlijk beschik je met deze watchwinder ook over een overwind protectie, waarmee je overspanning van je horloges voorkomt. Deze watchwinder is niet afsluitbaar. Maar wanneer dit je voorkeur heeft is het mogelijk tegen een meerprijs extra beschermglaasjes bij te bestellen. Deze beschermglaasjes zijn gemakkelijk op de watchwinder te bevestigen, waardoor je schadelijke invloeden van buitenaf bij je horloges vandaag kunt houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en vuil.

Met een high-end Swiss made watchwinder van Swiss Kubik schaf je een watchwinder aan voor jarenlang plezier. Jouw horloges zijn hiermee altijd klaar voor gebruik en worden bovendien voorzien van de beste verzorging. Door de beweging van de watchwinder worden jouw horloges namelijk niet alleen voorzien van energie, maar daarnaast zorgt het ook voor een optimale olieverdeling in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw horloges ten goede.

Wanneer je de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 of één van de andere exclusieve modellen van Swiss Kubik bij ons in de webshop bestelt, ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie. Natuurlijk is er ook een duidelijke handleiding bijgesloten, waardoor je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt gaan. Met Swiss Kubik gun je je horloges het beste. Bekijk daarom nu onze uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders en overtuig jezelf!