Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK horloge

Geplaatst op 6 december 2022 om 13:12 uur

Een sportief horloge mét klasse en stijl, dat is precies het horloge dat je vindt binnen de collectie van het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een horlogemerk dat niet alleen indruk weet te maken met bijzondere en aansprekende designs, maar daarnaast ook bewust kiest voor een combinatie van topkwaliteit en scherpe prijzen. Hiermee is dit een horlogemerk dat menig liefhebber zal weten aan te spreken. Weinig horlogemerken weten de hoogwaardige horloges van Locman te evenaren, zeker in combinatie met de aantrekkelijke prijzen.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

Voor Locman is de passie voor het vak van de horlogemaker van groot belang. Dit komt dan ook tot uiting door een subliem oog voor detail en de keuze voor uitstekende materialen met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Zo werkt het merk onder andere met carbon fibre. Een materiaal als carbon fibre is extreem sterk en draagt daarnaast bij aan de sportieve ‘look and feel’ van de horloges van Locman. Titanium is een materiaalsoort die zeer geschikt is voor het gebruik bij het vervaardigen van horloges. Dit materiaal is namelijk zeer sterk en bovendien licht in gewicht. Titanium wordt niet voor niets ook veelvuldig gebruikt in de vliegtuigindustrie.

Locman is een merk met een rijke historie en een bijzonder verhaal. Uniek detail is bijvoorbeeld dat Locman de speciale rechten heeft voor de vervaardiging van horloges van het Italiaanse leger. Dit is natuurlijk een zeer grote uiting van vertrouwen in de producten van Locman. Locman biedt in zijn collectie horloges met een quartz- of automatisch uurwerk. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere persoonlijke voorkeur een Locman horloge voor handen is. Hierbij is ook de keuze mogelijk tussen een 3-hands uitvoering of een chronograaf. Wanneer we kijken naar de uitstraling van deze horloges, vind je de meest sportieve modellen tussen de horloges met chronograaf. Niet alleen door middel van deze diversiteit in mogelijkheden biedt Locman variatie. Daarnaast wordt er ook voor de horlogebanden gekozen voor het gebruik van verschillende materialen. Zo zien we modellen met een horlogeband van edelstaal PVD, rubber en kwaliteitsleder. Toch zijn vrijwel alle modellen van Locman duidelijk herkenbaar als zijnde van dit stijlvolle Italiaanse merk. Opvallend is hierbij het aansprekende kleurgebruik waar Locman voor kiest. Het meest populaire horlogemodel van Locman is het Montecristo model, dat sinds 2010 op de markt is. Dit is een waar pareltje te noemen en verkrijgbaar in diverse varianten en series.

Een mooi voorbeeld van een Locman Montecristo model dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK. Dit horloge is uiterst sportief wat betreft uitstraling. Het design is voorzien van een rubberen horlogeband, die zorgt voor een optimaal draagcomfort. De horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart, net als de wijzerplaat. Verder zien we op de wijzerplaat details in de kleuren wit en blauw. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium. Door het gebruik van dit materiaal voel je nauwelijks dat je een horloge draagt. Het horloge sluit met een doornsluiting. Ook wanneer we kijken naar de glassoort, kiest Locman bij dit horloge voor het beste van het beste. Het saffierglas waar het horloge van is voorzien is extreem sterk en daardoor goed bestand tegen krasjes.

Wat betreft uurwerk is er bij dit horloge gekozen voor een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van de natuurlijke beweging van de pols. Het grote voordeel hiervan is dat er geen batterijen voor nodig zijn. Daarnaast zijn er vele liefhebbers die een duidelijke voorkeur hebben voor automatische horloges, omdat hier het vakwerk van de horlogemaker het meest in terugkomt. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot maar liefst 100 meter waterdicht en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik.  Samengevat kies je met de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK voor een sportief horloge met een stoer karakter. Het horloge is passend bij zowel een sportieve look als bij een meer casual of zakelijke outfit. Dit is dus echt een horloge dat je dagelijks zult kunnen dragen. Op het gebied van techniek en materiaal is er voor dit horloge gekozen voor het beste, waardoor je gegarandeerd lang van je horloge zult kunnen genieten. Verder biedt het horloge mooie extra’s en is het zoals we van Locman gewend zijn beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Je kunt de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK maar ook verschillende andere modellen van dit bijzondere merk, veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wanneer je een Locman horloge bij ons bestelt, ontvang je deze altijd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Locman als geen ander in staat jou te voorzien van advies of antwoord op je vragen. Kies nu ook voor de welbekende Italiaanse klasse in combinatie met hoogstaande techniek en een aantrekkelijke prijs, kies voor een Locman horloge!