Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder | Swiss made

Geplaatst op 15 februari 2022 om 15:43 uur

Bij de keuze voor een goede watchwinder kan je als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges alle kanten op. Waar de één wellicht de voorkeur en het budget heeft voor een watchwinder voorzien van alle luxe, kiest de ander voor een model dat gewoon zijn werk doet. Er zijn verschillende merken op de markt die dan misschien geen Swiss made producten leveren maar desondanks topkwaliteit leveren tegen een schappelijke prijs. Wanneer toch je voorkeur uitgaat naar een watchwinder van Zwitserse komaf, maar je een minder groot budget te besteden hebt, is het echter ook goed mogelijk een passende watchwinder te bieden.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Een goed voorbeeld van een merk dat uitmuntende kwaliteit Zwitserse watchwinders levert en daarnaast toch ook de liefhebber weet te bedienen die niet de hoofdprijs kan of wil betalen, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. De collectie van Swiss Kubik bestaat uit watchwinders gemaakt van verschillende materialen (kunststof, aluminium of bijvoorbeeld leder) en met een diverse capaciteit. Zo vind je zowel als liefhebber met één automatisch horloge als de echte verzamelaar jouw favoriete watchwinder binnen de collectie van Swiss Kubik. Wat verder opvalt wanneer je de collectie van Swiss Kubik nader onder de loep neemt, zijn onder meer de kubusvormige ontwerpen en compacte designs. Waar je kunt kiezen uit modellen met extra luxe, biedt Swiss Kubik ook de mogelijkheid de keuze te maken voor een instapmodel. Hiermee heb je toch zeer goede kwaliteit en precies dat wat jouw automatische horloge nodig heeft, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. Deze instapmodellen zijn verkrijgbaar onder de naam Swiss Kubik Startbox watchwinders, voorheen de Swiss Kubik ABS watchwinders genaamd. Vandaag lichten we graag één van de Startbox modellen van Swiss Kubik eruit, namelijk de Swiss Kubik Startbox Blue.

De Swiss Kubik Startbox Blue is zoals de naam al doet vermoeden uitgevoerd in een heldere kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, oranje, rood, bruin en grijs. Natuurlijk komt bij dit design ook de kubusvorm en de compacte vormgeving weer terug. De Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder is gemaakt van polyamide. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van één horloge. Uiteraard is de watchwinder geschikt voor het opwinden van alle soorten automatische horloges. De horlogehouders waar Swiss Kubik gebruik van maakt zijn flexibel en passend voor de meeste horloges. Mocht je een extra klein horloge hebben, dan is het echter ook nog mogelijk een extra kleine houder bij te bestellen. De basis van de Swiss Kubik Startbox Blue wordt natuurlijk gevormd door een krachtige Swiss made motor. Deze motor biedt verscheidene voordelen. Zo is deze energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Je kunt jouw watchwinder zodoende op je slaapkamer of werkplek plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.  

De Swiss Kubik Startbox Blue is gemiddeld 3 jaar werkzaam op een set AA batterijen. Dit in combinatie met de compacte vormgeving maakt het erg gemakkelijk deze watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het hierdoor een zeer goede mogelijkheid deze in een kluis te plaatsen. Door de sprekende kleur van deze watchwinder, is het een echte eyecatcher in je interieur en weet je jouw horloge daadwerkelijk in de spotlight te plaatsen. Je kiest met dit model bovendien voor Swiss made kwaliteit, waardoor jouw horloge altijd op een doeltreffende en veilige wijze van de benodigde energie kan worden voorzien. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je horloge stil komt te staan met alle vervelende gevolgen van dien. De watchwinder biedt bovendien een veilige opbergplaats voor jouw horloge. Kortom, de Swiss Kubik Startbox Blue biedt de echte liefhebber alles dat hij nodig heeft om zijn horloge het beste te kunnen bieden en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is het ook mogelijk optioneel een adapter bij te bestellen. Swiss Kubik biedt hiermee de mogelijkheid een Swiss made watchwinder aan te schaffen voor een mooie prijs, welke desgewenst nog uitgebreid kan worden.

Bij ons in de webshop vind je de verschillende kleuren Swiss Kubik Startbox watchwinders, waaronder de besproken Swiss Kubik Startbox Blue. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide collectie met de andere modellen van Swiss Kubik.

Ga jij ook voor Zwitserse kwaliteit? Iedere watchwinder van Swiss Kubik wordt door ons als officieel dealer van dit high end merk met maar liefst 3 jaar garantie geleverd. Daarnaast kun je bij ons in de webshop op verschillende manieren veilig betalen, zoals met Paypal en Ideal. Wacht dus niet langer en  bestel nu met een gerust gevoel jouw nieuwe Swiss Kubik watchwinder. Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met je aankoop!