Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 8.16.MA watchwinder

Geplaatst op 8 februari 2022 om 08:48 uur

Ben jij een horlogeverzamelaar met 8 of 9 automatische horloges? Heb je bovendien nog andere horloges of sieraden die je graag allemaal netjes en overzichtelijke bij elkaar wilt bewaren? Dan hebben wij de oplossing voor jou! De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder. Een watchwinder is namelijk niet enkel een zeer handig accessoire om jouw automatische horloges van energie te voorzien, maar fungeert tegelijkertijd als een veilige en overzichtelijke opbergplaats voor jouw horloges en sieraden.

Benson Black Series 8.16.MA watchwinder

Natuurlijk verwacht je van een goede watchwinder een efficiënte en doeltreffende opwinding en het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast is het ook van belang welk soort design je voorkeur heeft. Wanneer je graag een watchwinder wilt hebben die behalve op technisch gebied ook in esthetisch opzicht luxe biedt, kan je zeer goed terecht bij het Nederlandse merk Benson. Benson biedt niet alleen uiterst goede kwaliteit als het gaat om de motoren en materialen van de watchwinder. Het merk besteedt namelijk ook veel aandacht aan de afwerking en het design van de watchwinders uit de collectie. Daar komt nog eens bij dat het merk bekend staat vanwege de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. De modellen van Benson zijn namelijk ook nog heel betaalbaar. We laten je dan ook graag nader kennis maken met dit zeer aantrekkelijke merk.

Specifiek voor de verzamelaar met 8 of 9 automatische horloges die ook graag wat extra opbergruimte ter beschikking heeft, biedt de Benson Black Series 8.16.MA watchwinder alles wat je nodig hebt. Je kunt in deze horlogeaccessoire namelijk niet alleen 8 automatische horloges tegelijkertijd in opwinden, daarnaast is er ook nog ruimte voor het opbergen van nogmaals 6 horloges of eventuele andere sieraden.

De Benson Black Series 8.16.MA is gemaakt van bijzonder mooi hout in de stijl macassar. Dit geeft deze met de hand gemaakte watchwinder een luxe en stijlvolle uitstraling. Als we kijken naar het interieur van de watchwinder zien we dat deze is bekleed met een speciaal zachte stof in de kleur zwart. Met deze zachte stof ben je verzekerd van een optimale bescherming van jouw horloges. Bovendien is de watchwinder afsluitbaar met een deur gemaakt van mineraalglas. Zo bescherm je je horloges tegen de buitenwereld, maar blijven ze toch goed zichtbaar. Het oog voor detail en de uitmuntende afwerking waar Benson voor staat komen onder meer tot uiting doordat de watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Benson gaat hierin duidelijk voor niets anders dan perfectie!

De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder is uitgerust met 8 Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Niet alleen zorgt dit ervoor dat ieder automatisch horloge moeiteloos opgewonden kan worden. Deze motoren staan er namelijk bovendien om bekend zowel energiezuinig als vrijwel stil in gebruik te zijn. Natuurlijk zijn ze ook zeer betrouwbaar, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw horloges. De Benson Black Series 8.16.MA is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast heb je bovendien de beschikking over een powerwinding functie en uiteraard ontbreekt ook de overwind protectie niet. Als kers op de taart biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting. Je kunt heel eenvoudig en snel deze LED verlichting in-/ en uitschakelen met behulp van het innovatieve touchscreen. Op deze manier heb je altijd een goed zicht op jouw horloges.

Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat vrijwel elk formaat automatisch horloge feilloos in de houders past. Je kunt daarnaast voor ieder horloge apart de instellingen wijzigen. Ook hiervoor gebruik je weer het handige touchscreen. Zo bepaal je gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge individueel. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en wordt deze compleet geleverd met een adapter. Deze watchwinder is dus zonder twijfel van alle gemakken voorzien.

Met de Benson Black Series 8.16.MA watchwinder kies je dus voor een zeer complete en luxe watchwinder met alles erop en eraan. Deze is speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Plaats jouw horlogeverzameling in de watchwinder en geniet van het zicht op jouw horloges, zelfs tijdens het opwindproces! Met een watchwinder van dit kaliber ben je er zeker van dat je het beste kiest voor jouw horloges. Niet alleen wat betreft energievoorziening biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt, ook wat betreft uitstraling haal je een echte eyecatcher in huis. Een waar compliment aan jouw verzameling, alle ogen zullen gericht zijn op jouw horloges!

Wij leveren de Benson Black Series 8.16.MA graag bij jou thuis! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst stevig verpakt op weg gaat. Je ontvangt bij deze watchwinder bovendien 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Ook wordt dit model geleverd met een certificaat!

Als officieel dealer van Benson hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad. Kies nu voor betaalbare kwaliteit en ga voor deze bijzondere watchwinder van Benson, of voor één van de andere prachtige modellen uit de indrukwekkende collectie. Je zult zeker geen spijt krijgen van deze mooie aankoop!