Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Cornavin horloges | Swiss made

Geplaatst op 18 januari 2019 om 09:15 uur

Het horlogemerk Cornavin is vrij oud maar relatief onbekend. Het merk is sinds de jaren ’50 en ’60 bekend geworden door de hoge kwaliteit mechanische horloges die zij in de tijd produceerden. Daarnaast waren zij één van de eerste Zwitserse horlogemerken die de ‘big date’ introduceerden. Cornavin heeft altijd  het nobel streven gehad horloges te maken voor elk individu, voor elke smaak en persoonlijkheid. Het merk ging destijds voor niets minder dan perfectie en doet dat nog steeds. Innovatie en ontwikkeling staan hoog op de agenda. Een Cornavin horloge moet een combinatie zijn van een tijdloos design, de nieuwste techniek en perfecte afwerking. Eerder verlaat het horloge de fabriek niet.

Omdat Cornavin hèt horloge wil kunnen aanbieden voor elke smaak, voorziet het merk in haar collectie in horloges met zowel een klassieke, sportieve als een stoer design. Enkele zaken hebben echter alle horloges gemeen, namelijk de sublieme afwerking en een Swiss made quartz uurwerk van hoge kwaliteit. Er wordt enkel voor de beste materialen gekozen. Kenmerkend voor de Cornavin horloges zijn de oversized horlogekasten en robuuste vormen. Daarnaast wordt er in de diverse collecties gebruik gemaakt van een divers kleurgebruik, wat de horloges uniek maakt en een zeer eigen uitstraling geeft.

Cornavin horloge

Enkele voorbeelden van series uit de Cornavin collectie zijn de Downtown modellen en de Downtown 3H modellen. Beide series zijn gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, waardoor u gegarandeerd een bijzonder stuk in handen heeft met één van deze horloges. De horloges zijn voorzien van saffierglas en prachtige kalfslederen- of edelstalen horlogeband.

Cornavin horloges zie je niet overal en zijn daarom zeer interessant en uniek. Als enige officiële dealer in Nederland hebben wij een ruime collectie Cornavin horloges beschikbaar. Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.