Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita watchwinders | Top kwaliteit!

Geplaatst op 13 juni 2019 om 09:30 uur

Een watchwinder is een onmisbaar onderdeel voor de horlogecollectie van verzamelaars van automatische horloges. Ook wanneer u één automatisch horloge bezit, is een watchwinder van grote waarde. Een automatische horloges heeft beweging nodig om te voorkomen dat deze stil komt te staan. Dit veroorzaakt onnauwkeurigheden in weergave van tijd, datum en andere functies. Wanneer een horloge gedragen wordt, wordt het horloge door de natuurlijke polsbeweging voorzien van de benodigde energie. Een watchwinder simuleert deze beweging wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast functioneert deze als veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt slijtage en beschadiging. Een watchwinder ziet er ook nog eens erg professioneel uit en laat zien dat u waarde hecht aan uw automatische horloges.

Orbita Avanti 36 watchwinder

Het Amerikaanse merk Orbita ontwikkelt high-end watchwinders en behoort tot de absolute top op dit gebied. De horlogeliefhebber die enkel de beste watchwinder wilt is bij Orbita aan het juiste adres. De luxe Orbita watchwinders worden gemaakt in de VS waarbij kwaliteit en een prachtige afwerking centraal staan. De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit klassieke ontwerpen met een traditionele insteek. De designs zijn zeer stijlvol en er wordt veel gebruik gemaakt van Italiaans hout voor een luxueuze uitstraling. Orbita biedt een ruime keuze uit diverse designs, voor zowel één als meerdere horloges in verschillende kleurstellingen. Voor elke verzamelaar, verzameling en interieur vindt u dus bij Orbita een passende watchwinder.

Orbita maakt gebruik van zowel het ‘Rotorwind’ als van ‘Programmable’ systeem. Het ‘Rotorwind’ systeem is een door Orbita gepatenteerd uniek systeem dat door middel van het schommelen van het horloge in de juiste beweging voorziet. De watchwinders zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse motoren. Het ‘Programmable’ systeem voorziet in dezelfde behoefte, maar dan door middel van rotatie. De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Als horlogeliefhebber wil je het beste voor jouw automatische horloges. Wil je een high end watchwinder met een klassiek design gemaakt van fraai Italiaans hout dan is een Orbita watchwinder een uitstekende keus. Wij leveren alle Orbita watchwinders inclusief 2 jaar garantie.