Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ingersoll horloges met leuke kortingen!

Geplaatst op 14 juni 2019 om 14:43 uur

Het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll maakte in 1892 naam met hun befaamde ‘Dollar watch’. Zij wisten dit horloge middels een geautomatiseerde productielijn op de markt te brengen. Het horloge werd immens populair. De gebroeders Ingersoll hadden als oprichters van het merk een specifiek doel voor ogen, namelijk kwalitatief goede, maar tegelijkertijd betaalbare, horloges ontwikkelen en produceren. Tegenwoordig doet Ingersoll dit nog steeds. Naast kwaliteit en betaalbaarheid, staat design ook zeer hoog op het prioriteitenlijstje van de broers. Als één van de oudste Amerikaanse horlogemerken hebben zij dan ook meerdere ontwikkelingen op hun naam staan. Voorbeelden hiervan zijn het eerste militaire horloge, het kleinste zakhorloge en radiolite (glow in the dark).

Ingersoll IN6900BK

De Ingersoll horloges zijn behalve van het ‘Dollar watch’ ook bekend door hun Disney horloges. Naast de samenwerking met Disney, hebben ze onder andere ook samengewerkt met Henry Ford. Beter bekend door het automerk Ford dat ook afkomstig is uit de VS. Ook de 24e president Theodore Roosevelt werd met het merk geassocieerd doordat mensen hem ‘de man die uit het land komt waar Ingersoll horloges worden gemaakt’ noemden. Ingersoll als horlogemerk heeft een enorme traditie en geschiedenis en daardoor spreekt het merk veel horlogeliefhebbers aan.

De horloges van Ingersoll kenmerken zich door gunstige prijzen en aansprekende en chique ontwerpen en zijn voorzien van goede kwaliteit automatische uurwerken. De collectie van Ingersoll biedt een ruime keuze uit zowel heren- als dameshorloges. Wat opvalt is het oog voor detail en diversiteit in kleur en uitstraling. Hierdoor is er altijd een prima Ingersoll horloge beschikbaar voor diegene die een betaalbaar en leuk horloge zoekt.

Wij hebben een ruime collectie Ingersoll horloges in de uitverkoop. Een mooie kans voor elke liefhebber van automatische horloges. Elk Ingersoll horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en een luxe horlogebox.