Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Carrera horloges

Geplaatst op 12 juni 2019 om 11:21 uur

Het horlogemerk Tag Heuer uit Zwitserland staat voor innovatie en ontwikkeling. Het merk is dan ook al meer dan 150 jaar op de markt en heeft er in al die tijd steeds naar gestreefd de ontwikkelingen voor te zijn. De filosofie achter het merk is duidelijk: ‘vind steeds het wiel opnieuw uit, wanneer je kunt’. Dit heeft het bedrijf diverse patenten opgeleverd en zodoende zijn de Tag Heuer horloges dan ook voorzien van een hoogstaande techniek. Door voorop te lopen qua design, techniek en innovatie is Tag Heuer wereldwijd beroemd en een zeer gewaardeerd merk.

Naast de geavanceerde technologie van de Tag Heuer horloges, gaat het merk voor niets anders dan perfectie als het gaat om de uitstraling en afwerking van de horloges. De uitstraling van Tag Heuer horloges is over het algemeen sportief, maar zakelijk te noemen en kent ook diverse klassieke modellen. Hiermee kunt u dus in combinatie met de gelegenheid en uw kleding alle kanten op.

Tag Heuer Carrera horloge

De Tag Heuer Carrera horloges zijn zeer populair en al jarenlang de meest populaire serie van Tag Heuer. Deze serie kenmerkt zich door een tijdloos design en een prachtige afwerking. De inspiratie voor deze ontwerpen ligt in de racesport.  De Tag Heuer Carrera horloges zijn voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en een doorkijkbodem dat zicht biedt op het uurwerk, wat de echte horlogeliefhebber zeker zal kunnen waarderen. Ze zijn daarnaast waterdicht tot 100 meter en daardoor prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Ook voor de Carrera modellen is er door Tag Heuer uiteraard gekozen voor de beste materialen. Denk hierbij aan een Swiss made uurwerk, edelstaal en saffierglas. De horloges zijn daarnaast voorzien van lichtgevende indicators en een chronograaf functie. BensonTrade biedt de Tag Heuer Carrera modellen in haar assortiment met een mooie korting aan, het gaat hierbij om de modellen van het 40e jubileum van Tag Heuer. De horloges worden geleverd met twee jaar garantie en verpakt in een mooie luxe Tag Heuer horlogedoos met handleiding. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan.