Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe zomertrend: Obris Morgan horloges

Geplaatst op 22 juli 2012 om 16:52 uur

 Sinds één maand is BensonTrade officieel dealer van Obris Morgan. Onze voorraad werd in de eerste twee weken al vrijwel geheel uitverkocht. Het horlogemerk Obris Morgan is zeer ambitieus en dat komt tot uiting in de recent gelanceerde Branco serie. De Branco horloges bieden enorm veel horloge voor hun geld en verbazen menig horlogeliefhebber.

Orbis Morgan Branco horloges, unieke prijs/kwaliteit verhouding

De Obris Morgan Branco horloges zijn bijzonder omdat zij voor slechts 219,00 euro enorm veel horloge bieden. Zo is elk horloge voorzien van een automatisch Miyota uurwerk en tot 20 ATM waterdicht.

Daarnaast zijn de horloges voorzien van saffierglas en wordt elk Obris Morgan Branco horloge geleverd in een robuuste horlogebox met twee extra horlogebanden: één zwart lederen en één zwart rubberen. Zo kunt u eindeloos variëren en deze zomer elke keer de door u gewenste samenstelling dragen.

Een prima horloge voor de zomer

Obris Morgan horloges zijn horloges waar je eigenlijk niet naar hoeft om te kijken. Ze zijn vervaardigd van sterke materialen (zoals een titanium horlogekast) en hebben een betrouwbaar uurwerk. Samen met de goede waterdichtheid en het saffierglas zijn het horloges die tegen een stootje kunnen. De moderne looks zorgen ervoor dat ze prima geschikt zijn voor deze zomer.

Obris Morgan Branco horloges; perfect voor deze zomer zonder al teveel vakantiegeld te moeten uitgeven:)