Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Seiko horloges met hoge kortingen!!

Geplaatst op 30 juli 2012 om 12:24 uur

Tot de meest bekende horlogemerken behoort Seiko zonder meer. Het Japanse merk dat al decennia lang horloges vervaardigd en zelfs de Zwitserse horlogeproducenten voorbij dreigde te streven tijdens de "quartzcrisis" is een vaste waarde als horlogemerk binnen de gevestigde orde van merken uit Zwitserland, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Wie betaalbare kwaliteit wenst kiest voor Seiko

Het grote voordeel dat Seiko heeft is dat het kwalitatief zeer sterke horloges  produceert maar daarbij wel de verkoopprijzen aantrekkelijk laag houdt. Toch klimt Seiko elk jaar weer een stukje hoger in prijsklasse door nieuwe moderne horloges die de strijd moeten aangaan met de horloges van de gevestigde merken.

Seiko doet dit met de series Arctura, Premier, Velatura en Sportura. Collecties die voor ieder wat wils bieden omdat er een goede mix is van moderne en klassieke horloges. Daarnaast is er in diverse prijsklassen genoeg aanbod.

Seiko horloges met leuke kortingen

Door onze uitstekende contacten kunnen wij op de gehele Seiko horlogecollectie interessante kortingen aanbieden waardoor u al snel tientallen euro's goedkoper uit bent dan bij een reguliere juwelier. Uiteraard bieden wij u 100% originele Seiko horloges met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.

Wij hebben vele Seiko horloges op voorraad maar kunnen vrijwel elk model uit de nieuwste collecties voor u bestellen - met korting!

Bent u geïnteresseerd in een schitterend Seiko horloge? Bekijkt u onze collectie Seiko horloges en profiteer van hoge kortingen!