Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Beezjoo horloge etuis, een ideale accessoire.

Geplaatst op 17 juli 2012 om 16:27 uur

 Binnen enkele dagen wordt wederom een nieuw merk gepresenteerd: Beezjoo. Dit merk produceert schitterende horloge etuis die ideaal zijn voor het opbergen van een horloge tijdens een vakantie, zakenreis of gewoon bij het golfen of watersporten

Horloge etuis van Beezjoo: luxe voor uw horloge en sieraden

Het komt regelmatig voor dat je ergens heengaat en het juiste horloge om te dragen moet kiezen. Vaak is dit niet makkelijk omdat verschillende horloges passen bij verschillende gelegenheden. Een sporthorloge voor het sporten, een high end horloge voor zakelijke activiteiten en een klassiek horloge voor een diner of feest. Met de Beezjoo horloge etuis kunt u eenvoudig één horloge extra meenemen. Op deze manier heeft u dus altijd het gewenste horloge bij u om te dragen.

Beezjoo horloge etuis van origineel leder met extra opbergvakje

 De Beezjoo horloge etuis zijn vervaardigd van origineel leder in de kleur mat zwart. De hoogwaardige afwerking komt tot uiting in het in leder ingedrukte logo van Beezjoo, mat zwarte rits en de met stof gevoerde binnenkant ter bescherming van uw horloge. 

U kunt naast één horloge ook diverse andere zaken opbergen in het Beezjoo horloge etui. Door een flip is de binnenkant gescheiden en kunt u in het zelfsluitende netje uw ringen, oorbellen, kettinkjes en/of armbanden opbergen. Op deze manier bewaart u uw kostbaarheden veilig, comfortabel en op één plek. 

Binnen enkele dagen beschikbaar

Benieuwd geworden naar deze handige en hoogwaardige horloge etuis? Binnen enkele dagen presenteren wij Beezjoo als nieuw merk in onze collectie. U kunt alvast uw bestelling plaatsen, de etuis zijn onderweg en zullen direct na binnenkomst uitgeleverd worden.