Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Meccaniche Veneziane Redentore horloges

Geplaatst op 26 februari 2019 om 18:40 uur

De authentieke Venetiaanse horlogetraditie vindt u terug in de prachtige horloges van het merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane horloges worden vervaardigd door zeer vakbekwame ambachtslieden en staan bekend om hun uiterst hoge kwaliteit. Oog voor detail en een perfecte afwerking staan bij Meccaniche Veneziane in een hoog vaandel. Het merk behoort dan ook terecht tot het neusje van de zalm binnen de Italiaanse horlogerie. Door Kickstarter is het merk nu een serieuze uitdager van gerenommeerde horlogemerken in eenzelfde prijsklasse. Het Italiaanse merk laat zien dat sublieme kwaliteit, prachtige ontwerpen en betrouwbare techniek niet duizenden euro’s hoeven te kosten.

Meccaniche Veneziane Redentore horloge

Voor de liefhebber van het automatische horloge komt Meccaniche Veneziane met de nieuwe Redentore collectie. Deze serie prachtige automatische horloges is geïnspireerd op het meesterwerk van de beroemde Venetiaanse architect Andrea Palladio, grondlegger van de neoklassieke stijl. Redentore horloges kenmerken zich door een Italiaans design en karakter. De ontwerpen zijn klassiek en minimalistisch van aard en dat maakt een Meccaniche Veneziane Redentore horloge de ultieme dresswatch.  Ondanks het minimalistische karakter van deze horloges is er keuze uit verschillende sprekende kleuren zoals groen, blauw en bordeauxrood. Daarnaast zijn de Redentore horloges voorzien van een Swiss made uurwerk en een prachtige handgemaakte lederen horlogeband. De horloges zijn kwalitatief en betaalbaar.

Elk Meccaniche Veneziane horloge wordt geleverd in een schitterende houten horlogebox, die speciaal met de hand worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Dit maakt het plaatje helemaal af.  

Als officieel dealer van Meccaniche Veneziane bieden wij een ruime collectie horloges die altijd worden geleverd met 2 jaar internationale garantie, luxe houten horlogebox, extra horlogeband en handleiding. Bent u op zoek naar een fantastisch Italiaans horloge met Zwitserse techniek? Dan is een Meccaniche Veneziane horloge zeker een uitstekende keus!