Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Gemaakt in de USA: Orbita watchwinders

Geplaatst op 26 februari 2019 om 18:47 uur

Het watch winder merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en is hedendaags één van de absolute topmerken van watchwinders in het hoger prijssegment. De bedrijfsfilosofie van Orbita is het ontwikkelen van duurzame producten die door de consument zeer gewaardeerd worden. Hierbij staat oog voor detail heel hoog in het vaandel. Orbita produceert niet alleen watchwinders maar ook prachtige horlogeboxen.

Orbita watch winder

De Orbita watchwinders zijn ‘made in de USA’ en het merk staat onder andere bekend om de geavanceerde technologie en innovatie die zij inzetten bij de productie van high end watchwinders. Zij maken gebruik van het zogenaamde unieke ‘rotorwind’ systeem, waarmee elk automatisch horloge op de meest natuurlijke manier kan worden opgewonden. Dit systeem zorgt door middel van het schommelen van het horloge voor de juiste energievoorziening. Niet voor niets is dit unieke systeem door Orbita gepatenteerd. Ook is er de mogelijkheid te kiezen voor het ‘programmable’ systeem dat door middel van rotatie in dezelfde behoefte voorziet.

Het juiste materiaalgebruik is heel belangrijk bij de ontwikkeling van de watchwinders van Orbita. Zij kiezen voor enkel de beste materialen. Voorbeelden hiervan zijn de keuze voor de beste soorten leder, verfijnde meerdere lagen lak en de modernste koolstofvezels. Onder andere door de hoge kwaliteit van alle prachtige materialen garandeert Orbita de duurzaamheid van hun producten. Ook is er een ruime keuze aan watchwinders met verschillende capaciteit. Kortom, Orbita is het merk voor de echte liefhebber die zijn/haar automatische horloges in topconditie wilt houden en de horloges in een prachtige watchwinder wilt presenteren en bewaren.