Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Kienzle horloges nu beschikbaar!

Geplaatst op 3 juni 2012 om 10:46 uur

 Onlangs kondigden wij al aan dat het Duitse horlogemerk Kienzle dat sinds 1822 horloges vervaardigd een nieuwe weg is ingeslagen. Kienzle heeft gekozen een moderne lijn horloges te vervaardigen die qua kwaliteit en prijs gunstig in de markt ligt.

Zwitserse uurwerken van Ronda

De Kienzle horloges zijn allemaal voorzien van een authentiek Zwitsers uurwerk. Kienzle heeft gekozen voor de betrouwbare kalibers van uurwerkproducent Ronda, dat al jarenlang een ongekende reputatie geniet op gebied van quartz horloges.

De basis van elk Kienzle horloge is dus een betrouwbaar Ronda uurwerk uit Zwitserland, maar daar houdt het niet bij op. Doordat Kienzle een uitgekiende mix hanteert tussen kwaliteit en prijs zijn de horloges ook voorzien van gehard mineraalglas en bij de duurdere modellen zelfs van saffierglas. Deze mix van eigenschappen is vrijwel ongekend. Want waar koopt u een Duits horloge met een historie sinds 1822 dat voorzien is van een Zwitsers uurwerk voor een bedrag dat begint vanaf 99,00 euro? De Kienzle K Core modellen beginnen namelijk al vanaf deze extreem lage prijs.

Kienzle K Spirit horloges

 De nieuwe Kienzle horlogecollectie bestaat uit 3 lijnen; K Core, K Spirit en K 1822. De K Core lijn is de instaplijn, met horloges die beginnen vanaf 99,00 euro. De K Spirit lijn is de sportieve lijn binnen Kienzle. Dit is duidelijk te zien aan de moderne vormgeving van de horloges binnen deze serie. Kienzle biedt met deze serie een prima lijn horloges die geschikt is voor de sportievelingen die hun horloge ook als "dresswatch" willen gebruiken.

Kienzle K 1822 horloges

De traditionele lijn horloges binnen Kienzle luistert naar de naam K 1822. Binnen deze serie horloges vallen de topmodellen van Kienzle. Standaard voorzien van een kwalitatief Ronda uurwerk, saffierglas en comfortabele horlogeband bieden de Kienzle horloges uit deze lijn erg veel waar voor hun geld.

Een Kienzle horloge, een alternatief voor vele merken.

Door de unieke prijs/kwaliteit verhouding is een Kienzle horloge een waardig alternatief voor vele horloges van andere merken. Er zijn maar weinig horlogemerken die een dusdanig interessante mix van kwaliteit en prijs bieden. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staat bij Kienzle hoog in vaandel. Daardoor zult u van elk Kienzle horloge jarenlang veel plezier beleven!