Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse & Söhne watchwinders, kwaliteit en luxe

Geplaatst op 3 juni 2012 om 18:28 uur

 Wanneer u uw automatische horloges optimaal van energie wilt voorzien wanneer u deze niet draagt en ze tegelijkertijd veilig en fraai wilt opbergen is een Heisse & Söhne watchwinder uitermate geschikt. De Heisse & Söhne watchwinders behoren tot de topklasse van watchwinders. Dit komt tot uiting in het materiaalgebruik, afwerking en luxieuze design.

Watchwinders met veel mogelijkheden.

De Heisse & Söhne watchwinders bieden over het algemeen meer mogelijkheden qua instellingen als de doorsnee watchwinder. De Heisse & Söhne watchwinders hebben standaard Japanse motoren die extreem betrouwbaar zijn.

Daarnaast heeft elke watchwinder een modern LCD display waarmee de instellingen bepaald  kunnen worden. Ook is vrijwel elke Heisse & Söhne watchwinder voorzien van LED verlichting, zodat alle horloges prachtig verlicht zijn.

Heisse & Söhne watchwinder kluizen

De horlogeverzamelaar kent het probleem; hoe berg ik mijn horlogecollectie veilig op? Meer en meer komen vervelende berichten in het nieuws van inbraken waarbij vele kostbare bezittingen worden gestolen. Heisse & Söhne heeft een serie watchwinder kluizen op de markt gebracht die uw horlogecollectie meer dan veilig opbergt, niet alleen tegen inbraak maar ook tegen brandschade.

De Heisse & Söhne watchwinder kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en zijn voorzien van certificaten. Naast de standaard modellen op onze website kan er ook voor een individuele watchwinder op maat gekozen worden. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.