Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ultieme horloges voor de zomer: Ceramic horloges

Geplaatst op 25 mei 2012 om 20:30 uur

 Wie deze zomer een bijzonder horloge wilt dragen dat perfect geschikt is voor het mooie weer komt al snel uit bij Ceramic. De Ceramic horloges zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en worden volledig vervaardigd van keramiek.

Door de kleursetting zijn de Ceramic horloges ideaal te combineren met vrijwel alle kleding. Keramiek is een stof die door haar hardheid zeer geliefd is bij de productie van diverse producten als sieraden en horloges.

Ceramic horloges ideaal voor zomerweer!

Door de trendy designs en witte en zwarte kleuren zijn de Ceramic horloges helemaal geschikt voor het schitterende zomerweer dat we de komende zomer zullen krijgen.

Het keramische materiaal waarvan de horlogekast en de horlogeband is gemaakt zorgt ervoor dat het horloge er vele jaren als nieuw uit blijft zien.

Keramiek is namelijk bijna niet te bekrassen, waardoor krassen en deukjes die bij edelstaal wel optreden geen kans krijgen. Doordat elk Ceramic horloge ook is voorzien van het krasvaste saffierglas hoeft u zich nergens druk om te maken.

Diverse Ceramic horloges nu in de aanbieding.

Momenteel hebben wij diverse Ceramic horloges tijdelijk afgeprijsd. Op deze horloges kunt u nu vele euro's besparen.

Uiteraard wordt elk Ceramic horloge geleverd in een luxe lederen horlogebox met digitale handleiding en 2 jaar garantie.

Bekijk snel de actuele aanbiedingen voor de Ceramic horloges.