Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Heisse und Sohne Triton watchwinders

Geplaatst op 25 november 2020 om 16:55 uur

Heisse & Söhne watchwinders staan voor kwaliteit, dynamiek en passie. Het merk Heisse & Söhne is een outsider op gebied van sportieve en elegante watchwinders voor liefhebbers van kwaliteitshorloges. Dit vooruitstrevende merk fascineert door compromisloze kwaliteit, unieke ontwerpen en passie voor detail. Naast innovatieve ontwerpen wordt de dynamische uitstraling van de Heisse & Söhne collectie geperfectioneerd door de symbiose van uiteenlopende materialen als metaal en hout.

Heisse und Sohne Triton watchwinder

De basis van de watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren die elk horloge veilig en snel van energie voorzien. Elke rotor kan individueel ingesteld worden zodat je de horloges in verschillende draairichtingen kunt laten ronddraaien. Daarnaast kan je het aantal omwentelingen per dag per horloge instellen. Hierdoor heb je optimale flexibiliteit voor jouw gehele horlogecollectie.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn geschikt voor elk horloge, ongeacht of het een Breitling, Omega, IWC of Tag Heuer horloge is. Deze watchwinders winden elk automatisch horloge op.

Heisse & Söhne Triton watchwinders

De Heisse & Söhne watchwinders van de Triton serie inspireren met hun innovatieve ontwerp, uitstekende technologie en fraaie accenten. De kleur- en materiaalcombinatie van de Triton watchwinders is zeer harmonieus en laat zich goed combineren in elk interieur. Het stervormige chromen element ingebed in de basis van de watchwinder geeft het een uniek karakter en luxe stijl. Om uw kostbare horloges te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wordt het interieur beschermd door een slot met een vingerscan.

De Heisse & Söhne Triton watchwinders zijn verkrijgbaar voor 8 en 16 horloges. De Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 watchwinder is voor 8 horloges en de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is geschikt voor het opwinden van 16 automatische horloges. Deze modellen hebben een fraaie houten kast met glazen deur voor een prachtig zicht op de ronddraaiende horloges. Met de ingebouwde LED verlichting en slaapmodus behoren deze watchwinders tot de beste in hun prijsklasse.

Officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders

In onze collectie hebben we ruim 12 watchwinder merken. Elk merk heeft haar eigen voordelen en prijsklasse. Wanneer je op zoek bent naar een fraaie watchwinder die goede techniek combineert met een prachtige afwerking dan ben je bij Heisse & Söhne aan het goede adres.

Elke Heisse & Söhne Triton watchwinder wordt geleverd in stevige verpakking, inclusief handleiding, adapter en minimaal 2 jaar garantie.

Wij zijn al ruim 12 jaar officieel dealer van Heisse & Söhne en werken nauw samen met dit merk. Hierdoor bieden wij de nieuwste collecties watchwinders, duidelijke garantie en een uitstekende service. Uiteraard informeren wij je graag over de eigenschappen van watchwinders. Heb je een vraag of opmerking, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!