Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Aantrekkelijke geprijsde Cornavin horloges

Geplaatst op 3 december 2020 om 16:43 uur

Als liefhebber of verzamelaar van horloges van kwaliteit, kan een echt Zwitsers horloge natuurlijk niet ontbreken. De echte kenner weet dat een Swiss made horloge wordt gezien als het neusje van de zalm op horlogegebied. De kwaliteit van de horloges die uit Zwitserland komen is ongekend en je bent met een Zwitsers horloge dan ook verzekerd van een betrouwbaar, degelijk en duurzaam exemplaar. Naast de immer hoge kwaliteit vinden we in Zwitserland natuurlijk horloges in veel verschillende stijlen. Het Zwitserse merk Cornavin werd in de jaren ’50 en ’60 erg populair, door de ontwikkeling van mechanische horloges van hoge kwaliteit. Bovendien was het één van de eerste Zwitserse merken die de zogenaamde ‘big date’ introduceerden.

Cornavin CO2012-2020R horloge

Wat maakt het horlogemerk Cornavin nu zo bijzonder en aantrekkelijk? In dit artikel gaan we verder in op de mooie aspecten van dit merk. Cornavin biedt hoogwaardige horloges in Swiss made kwaliteit. Kenmerkend voor de designs in de collectie van Cornavin zijn onder meer dat deze tijdloos zijn vormgegeven. Aangezien de collectie zowel klassieke- als sportieve- en moderne modellen herbergt, is Cornavin een merk dat zijn pijlen richt op een breed publiek. Daarbij komt dat Cornavin wat betreft de kwaliteit vergelijkbaar is met grotere merken, maar dan beter geprijsd. De prijs-/kwaliteitverhouding van het merk is dus zeer goed te noemen. Dat maakt de Cornavin horloges ook toegankelijk voor mensen met een minder hoog budget. Cornavin is bovendien als klein merk in staat extra aandacht te schenken aan de kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook te zien aan het eindresultaat. Met een horloge van Cornavin heb je dus een tijdloos sieraad die perfect zal zijn afgewerkt en waarbij het oog voor detail opvallend is.

Wanneer we de collectie van Cornavin onder de loep nemen, zien we dat deze bestaat uit verschillende mooie series horloges. Hier komt ook de diversiteit in uitstraling naar voren. De Cornavin Bellevue serie bijvoorbeeld bestaat uit diverse meer klassiek vormgegeven horlogemodellen. Deze collectie horloges is geïnspireerd op de Cornavin horloges uit de jaren ’60. Kenmerkend zijn onder andere de 38 mm dikke roestvrijstalen horlogekast en de bolle wijzerplaat. We zien ook bijzonder mooie kalfslederen horlogebanden in bijvoorbeeld de kleuren bruin en zwart. De horloges zijn tot 50 meter waterdicht en voorzien van secondewijzer en datumaanduiding. Het hart wordt gevormd door een Swiss made Quartz (op batterij) uurwerk.

In de Cornavin Downtown 3H serie vallen de horloges op door de minimalistische en tegelijkertijd krachtige uitstraling. De horloges zijn voorzien van een prachtige kalfslederen horlogeband of een edelstalen band. Wat betreft kleurgebruik zien we hier veel zwart, wit en onder meer rosé. De horloges zijn tot 50 meter waterdicht en we zien diverse mooie extra functionaliteiten zoals lichtgevende indicatoren, datumaanduiding en secondewijzer. Ook hier zijn de horloges voorzien van een Swiss made Quartz uurwerk.

In de Cornavin Downtown serie zijn de modellen stoer en robuust. We zien hier horloges die tot 100 meter waterdicht zijn. Deze horloges zijn extra bijzonder met een arsenaal aan extra functionaliteiten. Naast de datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren zijn verschillende modellen horloges namelijk voorzien van een stopwatchfunctie, een mooie chronograaf functie en een verschroefde kroon. Het betreft dus zeer complete modellen. Ook hier weer zijn de horloges voorzien van een fraaie kalfslederen band of een edelstalen band.

Dan is er ook nog de Cornavin Downtown sport serie. De horloges in deze serie zijn voorzien van een rubberen band en ook deze modellen zijn weer tot 100 meter waterdicht. Verder zien we het gebruik van hoogwaardige materialen zoals edelstaal en saffierglas. Deze horloges zijn net als de horloges in de Downtown serie uitgerust met de vele extra functionaliteiten. En ook hier zien we weer een Zwitsers Quartz uurwerk.

De horloges in alle bovengenoemde series zijn gelimiteerd tot 999 stuks wereldwijd. Dit betekent dat je met een Cornavin horloge altijd een uniek stuk in handen hebt, waar je zeker complimentjes over zult ontvangen! Dat maakt de horloges zeker interessant voor de verzamelaar, met een Cornavin horloge haal je absoluut een collectors item in huis.

Ben je enthousiast geraakt over Cornavin en wil je nu zo’n tijdloos horloge bestellen van Cornavin? Dit kun je heel gemakkelijk en veilig doen in de webshop van BensonTrade! BensonTrade heeft verschillende mooie modellen van dit hoogwaardige merk in het assortiment. Je kunt de diverse Cornavin modellen eenvoudig met elkaar vergelijken met de mooie vergelijk functie. Deze plaatst de door jou uitgekozen modellen netjes in een schema bij elkaar, zodat je heel gemakkelijk de gelijkenissen en verschillen tussen de horloges kunt zien. Het mooie is bovendien dat er diverse horloges van Cornavin nu ook nog eens met een mooie korting worden aangeboden. Een uitgelezen kans om zo’n mooi stuk aan te schaffen voor jezelf of als bijzonder cadeau. Wanneer je een Cornavin horloge bestelt bij BensonTrade ontvang je deze in een luxe officiële box met 2 jaar garantie.