Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide uitverkoop - Swiss made horloges

Geplaatst op 20 november 2020 om 10:56 uur

Ben jij een liefhebber van een mooi automatisch horloge? Dan is dit een interessant artikel voor jou! We willen in dit artikel een bijzonder horlogemerk uitlichten dat enkel gebruik maakt van vakmensen voor de productie van de horloges. We hebben het dan over het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane. Dit zeer bijzondere merk werd opgericht door de gebroeders Alessandro en Alberto. Zij raakten bij een bezoek aan de klokkentoren van Venetië in de ban van de werking van de klok. Daar werd het idee van dit horlogemerk dan ook geboren. Zij richtten destijds Meccaniche Veneziane op met een doel. Ze wilden de oude Venetiaanse horlogetraditie terugbrengen naar de 21e eeuw. Zelfs het merklogo is afkomstig uit Venetië. Dit is namelijk geïnspireerd op het kruis op de Saint Mark wachttoren. Dit kruis wordt in Venetië gezien als het symbool van de tijdswaarneming.

Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloge

De Meccaniche Veneziane horloges zijn van uitermate hoge kwaliteit en uitgevoerd in stijlvol Italiaans design. Wat verder opvalt is het oog voor detail dat komt kijken bij het vervaardigen van deze horloges. Een horloge van Meccaniche Veneziane staat voor Italiaanse klasse, in combinatie met een zeer hoogwaardige kwaliteit en moderne techniek. Meccaniche Veneziane gaat voor het beste van het beste en behoort dan ook tot het neusje van de zalm in Italië. Elk horloge wordt nogmaals uitgebreid geïnspecteerd wanneer ze klaar zijn, zodat er enkel een perfect horloge de deur uitgaat. De horloges van Meccaniche Veneziane bieden bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze horloges zijn namelijk niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens heel betaalbaar.

In de collectie van Meccaniche Veneziane, zien we verschillende series horloges. Het gaat hier bijvoorbeeld om de Redentore en Arsenale series, maar de meest populaire en bekende serie binnen de collectie zijn Meccaniche Veneziane Nereide horloges. Deze Nereide horloges kenmerken zich door moderne en sportieve designs welke doen denken aan de designs van Rolex. Ze zijn voorzien van prachtige lederen horloge banden, met als accent een mooi stikseldetail, dat ze zeer herkenbaar maakt. Deze horlogebanden zien we in verschillende mooie kleuren, zoals diverse tinten bruin en grijs, zwart en groen. Het leder dat gebruikt wordt om deze horlogebanden te maken is afkomstig uit Veneto en Toscane. Dat de horloges van Meccaniche Veneziane worden voorzien van deze hoge kwaliteit vintage lederen banden, is met dank aan de kennis en kunde van lokale ambachtslieden.

Wat betreft de wijzerplaat van de Meccaniche Veneziane horloges zien we veel zwart in combinatie met sprekende kleuren en accenten. Denk hierbij aan blauw, groen en rood bijvoorbeeld. Naast het leder dat wordt gebruikt voor de horlogebanden, wordt er gebruik gemaakt van andere hoogwaardige materialen zoals edelstaal voor de horlogekast en saffierglas. De Meccaniche Veneziane Nereide horloges zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht en zijn uitgerust met verschillende waardevolle extra functionaliteiten. Denk hierbij aan een verschroefde kroon, draaibare bezel, lichtgevende indicatoren en Superluminova, welke oplicht in het donker. Ook zijn de horloges compleet met datumaanduiding en secondewijzer.

Als extra kers op de taart worden de horloges van Meccaniche Veneziane geleverd in een prachtige houten horlogebox, welke al een kunstwerk op zich is. Deze horlogeboxen worden vervaardigd in Friuli, door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf. Deze horlogebox maakt het plaatje helemaal compleet. Met een Meccaniche Veneziane Nereide horloge heb je dus een zeer compleet horloge, dat om je pols zeker de aandacht zal weten te trekken. Bovendien speelt het verhaal achter het merk en het feit dat er ambachtslieden op verschillende gebieden aan de horloges hebben meegewerkt ook een rol. Een echte liefhebber zal hier zeker niet ongevoelig voor zijn.

Waar de horloges binnen de Meccaniche Veneziane collectie voorheen altijd voorzien waren van Zwitserse automatische uurwerken, biedt Meccaniche Veneziane deze horloges nu ook aan met een automatisch Seiko uurwerk. Je hebt nu de mogelijkheid een horloge uit de laatste serie met Swiss made uurwerken aan te schaffen voor een extra mooie prijs. In onze webshop vind je namelijk een prachtige collectie Swiss made Nereide horloges met een aantrekkelijke korting. De Italiaanse horloges van Meccaniche Veneziane zijn altijd al betaalbaar te noemen, maar met deze afgeprijsde modellen van de Nereide serie heb je nu de kans een pareltje aan te schaffen voor een extra scherpe prijs! De combinatie van Italiaanse klasse en Swiss made kwaliteit is een gouden greep. Tenslotte staan de Zwitserse uurwerken erom bekent dat zij zeer betrouwbaar, degelijk en duurzaam zijn en je wilt natuurlijk lang van je mooie horloge kunnen genieten. Geïnteresseerd geraakt? Wacht dan niet te lang, want het gaat om laatste modellen!

BensonTrade heeft als officieel dealer veel ervaring met onder andere automatische horloges. Op de website maak je eenvoudig je keuze door de duidelijke foto’s en uitgebreide informatie. Wanneer je ervoor kiest een Meccaniche Veneziane horloge te bestellen bij BensonTrade, ontvang je deze met 2 jaar garantie en handleiding thuis.