Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meistersinger horloges met hoge kortingen!

Geplaatst op 14 april 2020 om 14:36 uur

In onze horlogecollectie hebben we verschillende aantrekkelijke horlogemerken. Merken zoals Fortis, Damasko, Epos en MeisterSinger. Allemaal merken in het midden segment die aantrekkelijke horloges maken voor scherpe prijzen. Bij deze merken krijg je veel horloge voor relatief weinig geld.

Meistersinger SAMX9 horloge

MeisterSinger is een Duits horlogemerk dat wereldwijd bekend is geworden door haar fraaie en originele designs. De horloges van dit merk maken gebruik van slechts één wijzer waarmee de tijd wordt aangegeven. Hier ontstaat een bijzondere wijze van tijdmeting. In het begin is het even wennen, omdat we twee wijzers gewend zijn om de tijd te zien, maar al snel besef je dat één wijzer eigenlijk voldoende is. Zelfs met één wijzer kan je heel precies de tijd zien. Qua design komt het één wijzer principe natuurlijk ten goede aan de rustige en klassieke uitstraling van de MeisterSinger horloges.

In onze collectie MeisterSinger horloges hebben we momenteel 4 modellen. Deze modellen bieden we aan met zeer aantrekkelijke kortingen! De kortingen lopen op tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs. Dit betekent dat je voor een zeer scherpe prijs een prachtig MeisterSinger horloge uit de series Circularis, Salthora en Scrypto kan aanschaffen. Deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

De horloges zijn nieuw en wij leveren elk MeisterSinger horloge met 2 jaar garantie en handleiding. De horloges worden degelijk verpakt in de originele horlogedoos.