Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos en Argonautic horloges

Geplaatst op 17 februari 2020 om 16:49 uur

Het Duitse horlogemerk Davosa staat niet alleen bekend om de productie van horloges van de welbekende Duitse degelijke kwaliteit, maar ook vanwege de stijlvolle en chique uitstraling van hun producten. De meer dan goede prijs-/kwaliteitverhouding die door Davosa geboden wordt, maakt dit merk een zeer geschikte keuze voor de echte horlogeliefhebber en verzamelaar. Davosa voorziet in een ruim assortiment moderne horloges met voldoende aanbod in zowel automatische- als mechanische en quartz horloges. Naar welke variant uw voorkeur ook uitgaat, u kunt hiervoor bij Davosa terecht. De Davosa horloges zijn voorzien van Zwitserse uurwerken, uitsluitend van Valjoux, Sellita en ETA. Deze staan garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en derhalve een lange levensduur.

Davosa Ternos GMT horloge

Naast de hoogwaardige kwaliteit, ruime keuze en goede prijs-/kwaliteitsratio valt bij Davosa ook de fraaie afwerking op. Men gaat hierin voor perfectie, wat een uitmuntend eindresultaat oplevert. De verschillende modellen in de collectie van Davosa zijn gevarieerd in uitstraling en materiaalgebruik. We zien bijvoorbeeld horlogebanden van edelstaal, maar ook vervaardigd uit leder of nato. Ondanks de diversiteit in uitstraling hebben alle horloges van Davosa verschillende eigenschappen gemeen, waaronder een tijdloos design en technische innovatie.

De collectie van Davosa horloges bestaat uit verschillende series. Hieronder vallen ook sportieve series als de Davosa Ternos series en de Davosa Argonautic series. Ook binnen deze series is het aanbod zeer divers. In de Ternos series vinden we ook de Ternos Diver horloges, te onderscheiden in de Ternos Diver en Ternos Diver Ceramic varianten. Deze horloges zijn tot wel 200 meter waterdicht. Net als alle Davosa horloges zijn de Ternos horloges voorzien van een verschroefde bodem en extreem sterk saffierglas. De horloges in de Ternos series zijn er in verschillende kleurstijlen. Zo zien we binnen deze series o.a. de kleuren zwart, grijs, blauw, groen en bruin terug.

De horloges in de  Davosa Argonautic series zijn tot zelfs wel 300 meter waterdicht. Voor de horlogebanden wordt binnen deze series gebruik gemaakt van diverse materialen, zoals rubber, nato en edelstaal. In de Argonautic dual time serie zijn horloges opgenomen met GMT functie. In de verschillende Argonautic series zijn er buiten dat nog veel andere mooie functies te vinden, zoals lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en chronograaf functie. Voor iedere liefhebber is er dus een passend alternatief te vinden!

BensonTrade biedt een zeer ruim assortiment Davosa horloges. Wanneer u ervoor kiest een Davosa horloge te bestellen bij BensonTrade, wordt deze standaard geleverd met twee jaar garantie en verpakt in een luxe officiële horloge box. Momenteel hebben we ook diverse Davosa Ternos en Argonautic horloges met een leuke korting!