Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide uitverkoop

Geplaatst op 30 juni 2021 om 15:29 uur

Meccaniche Veneziane Nereide 1202002 horloge

Voor een horloge met Italiaanse klasse dat is vervaardigd door de hand van een vakman ben je op de juiste plaats bij het jonge merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane is geboren door de passie van twee broers voor horlogetechniek. Er schuilt achter het ontstaan van dit merk dan ook een mooi verhaal. Als je gecharmeerd bent van een merk met een verhaal dan is Meccaniche Veneziane zeker interesant.  Het merk maakt gebruik van Swiss made uurwerken en tegenwoordig ook van Seiko uurwerken. Deze laatste zorgen ervoor dat de horloges van Meccaniche Veneziane nog beter betaalbaar zijn geworden dan dat ze al waren. Wanneer je een liefhebber bent van vakwerk en fraaie designs, en dit graag terugziet aan het horloge dat je om je pols draagt, is een merk als Meccaniche Veneziane perfect. Want niet alleen de horloges zelf maar ook het leder dat wordt gebruikt voor de horlogebanden en zelfs de horlogeboxen van Meccaniche Veneziane komen van de hand van een vakman. Het leder dat Meccaniche Veneziane gebruikt is afkomstig uit Veneto en Toscane. De horlogeboxen laat Meccaniche Veneziane vervaardigen in Friuli, door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf. Hier maakt houtbewerking deel uit van de cultuur. Zo zijn de horloges en alles wat daarbij hoort tot in de puntjes verzorgd door het horlogemerk Meccaniche Veneziane.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series horloges. Zo onderscheiden we de Redentore en de Arsenale series, maar ook de zeer populaire Nereide serie. De horloges in deze serie waren voorheen altijd voorzien van een Swiss made uurwerk dat natuurlijk bekend staat om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Tegenwoordig biedt Meccaniche Veneziane ook Nereide horloges met een kwalitatief zeer goed Seiko uurwerk, afkomstig uit Japan. Deze zijn wat goedkoper dan de Nereide modellen met Swiss made uurwerk. In dit artikel richten we ons echter op de Nereide horloges die nog voorzien zijn van Zwitserse automatische uurwerken.

Als we kijken naar de Swiss made Nereide horloges vinden we sportieve en moderne designs die nog het meest weg hebben van de Rolex look. De horloges zijn voorzien van prachtige lederen banden met een andere kleur stiksel als accent. Deze horloges vallen op door een levendig kleurgebruik. Zo zien we bijvoorbeeld horloges met de kleuren rood, blauw en groen. We zullen enkele modellen uit de Swiss made Nereide serie voor jullie uitlichten. We beginnen met de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202002. Dit horloge heeft een lichtbruine band met een groene wijzerplaat en eveneens een groene bezel. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en verder is er gebruik gemaakt van extreem sterk saffierglas, zodat er niet snel krasjes zichtbaar zullen zijn op dit horloge. Dit horloge is verder tot 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Het horloge beschikt daarnaast over mooie extra functionaliteiten. We noemen een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en verschroefde kroon. Bovendien beschikt de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202002 horloge over Superluminova, dat licht geeft in het donker. Van dit specifieke model zijn nog verschillende andere mooie kleurencombinaties verkrijgbaar waardoor er voor elke persoonlijke voorkeur een passend alternatief beschikbaar is.

Een ander mooi Swiss made Nereide horloge is de Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio PVD. Dit horloge is vervaardigd uit edelstaal PVD en heeft een zwart lederen band. Ook voor dit horloge is gekozen voor het bijzonder sterke saffierglas. Het horloge is eveneens tot 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook dit horloge beschikt over een draaibare bezel en verschroefde kroon en is ook weer voorzien van Superluminova. De Meccaniche Veneziane Nereide Rubino Acciaio is een vergelijkbaar horloge, maar dan uitgevoerd met een bruine lederen band en een zwarte wijzerplaat met rode bezel.

Voor een horloge met klasse en stijl, in een Italiaans design zit je dus zeker goed bij Meccaniche Veneziane. Heb je bovendien de voorkeur voor een horloge met een Swiss made uurwerk, dan is dit een uitgelezen kans om een stijlvol horloge van hoge kwaliteit met de Zwitserse techniek aan te schaffen. Meccaniche Veneziane staat erom bekend horloges van kwaliteit te vervaardigen en daarnaast ook betaalbaar te blijven. Wij hebben nu echter de laatste serie met Swiss made uurwerken afgeprijsd in de webshop. Hierdoor kun je nu een horloge van dit kaliber aanschaffen tegen een extra scherpe prijs. Dit is dan ook een aanbieding die je niet kunt laten lopen!

Wanneer je jouw Meccaniche Veneziane Nereide horloge bestelt, ontvang je deze natuurlijk in de prachtige horlogebox met handleiding en certificaat. Dat is wel echt de kers op de taart en zal dan ook door vele liefhebbers gewaardeerd worden. Bovendien krijg je op je horloge 2 jaar internationale garantie. Je kunt dus met een goed gevoel je bestelling plaatsen in onze webshop. Wanneer dat nodig mocht zijn helpen we je graag verder met een antwoord op je vragen of indien gewenst een passend advies. Als officieel dealer van Meccaniche Veneziane horloges helpen wij je graag!