Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Glycine horloge uitverkoop

Geplaatst op 23 juni 2021 om 21:58 uur

Wanneer we het hebben over een horlogemerk dat staat voor pure perfectie dan hebben we het over Glycine. Glycine werd opgericht door Eugène Meylan die een echte perfectionist was. Alles moest kloppen bij een ontwerp van zijn Glycine horloges. Dit ging van het design, tot materiaalgebruik en technische details. Dit geldt tot op de dag van vandaag en met een Glycine horloge kies je dan ook voor sublieme kwaliteit. Glycine staat daarnaast bekend als een horlogemerk dat vooruitstrevend is. Innovatie en ontwikkeling hebben dan ook altijd hoog in het vaandel gestaan bij Glycine. Bovendien staat het merk bekend om haar piloten-/wereldtimerhorloges, waarmee zij zich onder andere richt op piloten en frequente reizigers.

Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061 horloge

De horloges van Glycine zijn wat betreft kwaliteit en technische aspecten vergelijkbaar met grotere merken, maar dan beter geprijsd. De prijs-/kwaliteitverhouding is dan ook zeer goed te noemen. Doordat Glycine daarnaast een kleiner horlogemerk is hebben ze meer aandacht voor kwaliteit en afwerking. De Glycine horloges worden in Zwitserland vervaardigd in een zeer streng productieproces, wat duidelijk te zien is aan het fraaie eindresultaat. Glycine is mede erg populair en bekend geworden door het ‘Airman’ model, dat tot op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar is.

In de collectie van Glycine kunnen we een onderscheid maken tussen verschillende mooie series horloges. We willen in dit artikel 3 specifieke horloges van Glycine bij jullie onder de aandacht brengen, waarvan er 2 de bijzonder mooie ‘Airman’ modellen zijn. Allereerst de Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist, dat een zeer compleet pilotenhorloge is. Dit horloge is tot 100 meter waterdicht en beschikt over verschillende extra functionaliteiten. We hebben het dan over een draaibare bezel, verschroefde kroon en lichtgevende indicatoren. Maar ook een datumaanduiding en secondewijzer ontbreken niet. De kast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en de horlogeband is gemaakt van nato. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een eveneens zwarte band. Het sluit met een doornsluiting. Uiteraard beschikt dit horloge over een Swiss made topkwaliteit automatisch uurwerk, waar Glycine onder meer bekend om staat.

Het tweede Glycine horloge dat we graag willen benoemen is de Glycine Combat Classic Moon Phase GL0115, afkomstig uit de Combat Classic Moon serie. Dit horloge heeft een wat klassieke en traditionele uitstraling, mede door de prachtige bruin lederen band. De wijzerplaat is zilver van kleur, met gele accenten. Dit horloge beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook over een maanfase weergave. Dit laatste maakt het horloge extra bijzonder en zal door de echte liefhebber zeker gewaardeerd worden. De Glycine Combat Classic Moon Phase GL0115 is verder tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook dit horloge is weer voorzien van een automatisch uurwerk van Zwitserse komaf, waarmee je wederom verzekerd bent van een solide basis.

Last but not least benoemen we de Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061. Dit horloge heeft weer een heel andere uitstraling dan de vorige 2 horloges die we hebben besproken. De lichtbruine lederen band in combinatie met de rustig ogende wijzerplaat, maken dat dit horloge vrij neutraal is en bij verschillende soorten outfits gedragen zou kunnen worden. Ook dit horloge biedt weer vele extra’s. Zo beschik je met dit model over een verschroefde kroon, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren. Ook van een datumaanduiding en secondewijzer ben je met dit horloge voorzien. Het horloge is verder tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Er is gebruik gemaakt van saffierglas, zodat eventuele krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn. Dit Swiss made horloge is absoluut tijdloos en biedt een fraaie vormgeving en hoogstaande techniek. Met dit specifieke horloge kies je duidelijk voor een horloge van kwaliteit, dat bovendien zeer compleet te noemen is.

De bovengenoemde modellen zijn natuurlijk slechts een greep uit de collectie Swiss made horloges van Glycine. Ieder Glycine horloge is stijlvol en elegant, maar Glycine weet daarnaast voldoende variatie te bieden om liefhebbers met een verschillende persoonlijke smaak te kunnen bedienen. Met een horloge van Glycine kies je voor een bijzonder exemplaar voor nu en in de toekomst en dat voor een mooie prijs.  Het is nu mogelijk een Glycine horloge aan te schaffen voor een extra aantrekkelijke prijs. Wij bieden nu namelijk verschillende modellen van Glycine aan met een mooie korting. Er is hierbij keuze uit modellen met een diverse uitstraling, zodat er voor iedere liefhebber wel wat tussen zal zitten dat hem aanspreekt. Kies je voor topkwaliteit en een mooie prijs, dan kies je voor Glycine!

Wanneer je bij ons een Glycine horloge bestelt, ontvang je deze in een luxe officiële box thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. BensonTrade is officieel dealer van Glycine. Je plaatst je bestelling veilig en snel in onze webshop. Betalen doe je eenvoudig met creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Wacht dus niet langer en maak gebruik van deze mooie aanbiedingen voor diverse Glycine horloges!


17-06-2021 Junkers horloges