Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Kunstwinder watchwinders

Geplaatst op 24 juni 2019 om 08:23 uur

Zoals we al vaker schrijven is voor de echte horlogeliefhebber een goede watchwinder onmisbaar. Een watchwinder van kwaliteit, zorgt er niet alleen voor dat uw horloge op de juiste wijze wordt opgewonden door de benodigde beweging te bieden. Een watchwinder beschermt de horloges ook tegen onder andere slijtage, beschadiging en invloeden van buitenaf. Daarnaast biedt een passende watchwinder ook vaak een mooie gelegenheid om de horloges binnen een horlogeverzameling op een luxe manier te presenteren.

Horlogeverzamelaar en ingenieur Valentin Balter was voor zijn eigen verzameling op zoek naar een watchwinder waarin hij alles zou vinden wat hij zocht. Met name een goede combinatie van kwaliteit en creativiteit was doel van zijn zoektocht. Wij wilde volledig zicht op het horloge kunnen houden tijdens het opwinden. Toen het hem niet lukte om de ultieme watchwinder te vinden, besloot hij zelf watchwinders te gaan produceren. Dit heeft geresulteerd in het merk Kunstwinder watchwinders. Dit merk produceert extreem luxe watchwinders, waarin zelfs modellen te vinden zijn met echt goud. Kunstwinder watchwinders kennen een unieke manier van opwinden. De unieke ontwerpen worden gemaakt in de VS en zijn een waardevolle toevoeging aan onze watchwinder collectie gebleken. Het bekendste model van de collectie van Kunstwinder watchwinders is de ‘Oil Baron’, dit is het eerste model dat door het merk op de markt werd gebracht. De naam van deze watchwinder verraad al dat het gaat om een zeer luxe watchwinder, waarvoor enkel hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Denk aan goud, edelstaal en nikkel. Deze watchwinder heeft ruimte voor twee horloges en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Kunstwinder watchwinder

Elke Kunstwinder watchwinder is met recht een kunstwerkje op zich. Hoogstaande techniek, fraai en kunstzinnig design, kwaliteit, gebruik van hoogwaardige materialen en een volledig zicht op het horloge tijdens het opwinden. Dit Amerikaanse watchwinder merk is niet voor de gewone horlogeverzamelaar, het is een watchwinder in de buitencategorie op gebied van design, opwindtechnologie en materialen.