Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 27 juni 2019 om 12:39 uur

Een Amerikaans horlogemerk met een verhaal, dat is Eone Time op en top! Eone Time is in 2013 bekend geworden met behulp van een Kickstarter campagne. Daarmee werd meer dan vijftien keer het bedrag opgehaald dan men zich als doel had gesteld. De oprichter van het merk is Hyungsoo Kim. Hij stelt zelf dat het merk is ontstaan uit vriendschap. Omdat hij zelf in zijn vriendenkring te maken had met mensen met een visuele beperking, merkte hij op dat het ideale horloge voor blinden en slechtzienden nog niet bestond. Veelal werd bij zo’n horloge destijds de tijd hardop opgelezen, waarbij de gebruiker zich in zijn of haar privacy aangetast zou kunnen voelen.

Eone Time horloge

Hyungsoo Kim wilde horloges ontwikkelen die het mogelijk maakte, voor wie dan ook, de tijd ongemerkt te kunnen raadplegen. Daarnaast moesten de horloges ook in esthetisch opzicht een toevoeging zijn. Met andere woorden, horloges met een goede functionaliteit voor mensen met en zonder visuele handicap met een trendy uitstraling.

Het eerste horloge dat Eone Time op de markt bracht was de Eone Time Bradley. Dit horloge werd vernoemd naar legerofficier Brad Snyder, die blind raakte tijdens een missie. Op de paralympics wist Brad Snyder later verschillende zilveren en gouden medailles te behalen als zwemmer.

Hoewel de Eone Time horloges oorspronkelijk bedacht zijn voor blinden en slechtzienden, zijn de horloges met modern uiterlijk van dit designer merk voor iedereen geschikt. De unieke ontwerpen zijn een echte eyecatcher voor om de pols. De bijzondere horlogebanden van bijvoorbeeld canvas en edelstaal en de unieke wijzerplaat trekken direct de aandacht. Door de keuze uit verschillende kleuren is er voor elke horlogeliefhebber een Eone Time horloge dat passend is. Kortom, een uniek merk met een prachtig verhaal.

BensonTrade is officieel dealer van Eone Time horloges. Wij leveren vrijwel elk horloge uit voorraad en garanderen de klant authenticiteit, service en 2 jaar internationale garantie. Bekijk snel onze collectie Eone Time horloges en kies een horloge voor deze zomer!