Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Kienzle horloges

Geplaatst op 9 april 2022 om 10:37 uur

Er zijn horlogemerken die niet zo bekend zijn maar hartstikke interessant zijn. Een goed voorbeeld is Kienzle. Dit merk is al vrij oud en was zeer bekend enige decennia geleden. Nu is het een relatief klein horlogemerk dat hele leuke horloges produceert. Vooral de combinatie van goede kwaliteit met een schappelijke prijs maakt een Kienzle horloge een goede keuze.

Kienzle horloge

Kienzle is een Duits horlogemerk dat Duitse degelijkheid combineert met Zwitserse kwaliteitsuurwerken. De Kienzle horloges zijn hiermee van uitermate hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Voor elke liefhebber die een voorkeur heeft voor horloges met een klassieke uitstraling en een nostalgische inslag is dit horlogemerk zeker interessant.

Kienzle produceert al kwaliteitshorloges sinds 1822 en is hiermee één van de meer ervaren merken op de markt. Dit is dan ook terug te zien in het uiteindelijke product. Als we kijken naar de collectie van Kienzle dan zien we bijzonder fraaie designs met een ingetogen en soms een wat eigenzinnig karakter. Kienzle biedt een brede collectie en bedient hiermee zowel de dames als heren onder ons. Het merk weet bovendien een prima prijs-/kwaliteitverhouding te hanteren, wat zorgt voor betaalbare kwaliteit. Hiermee is Kienzle toegankelijk en interessant voor een breed publiek.

We onderscheiden binnen de collectie van Kienzle diverse collecties. De eerste serie waar we een horlogemodel uit willen lichten is de Kienzle K Spirit K804 serie en dan in het bijzonder het Kienzle K Spirit K804 1123011 horloge. Dit horloge is voorzien van een mooie lederen band, waarop de witte stiksels als accent dienen. Verder is kenmerkend de duidelijke en goed afleesbare wijzerplaat, die eveneens in zwart met witte accenten is uitgevoerd. Wat betreft materialen heeft men naast kwaliteitsleder gekozen voor edelstaal en K1 mineraalglas. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk van het Zwitserse merk Ronda. Het horloge beschikt bovendien over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast heeft dit vliegeniershorloge een rood accent in de kroon en een small seconds functie. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het volgende model dat we in de spotlight zetten is het Kienzle K Core K302 2014022 horloge, afkomstig uit de Kienzle K Core K302 serie. Dit is een dameshorloge dat is voorzien van een edelstalen band in combinatie met een parelmoer wijzerplaat. Daarnaast is het horloge uitgerust met verschillende fraaie accenten, namelijk het rode accent in de kroon en ingelegde steentjes op de wijzerplaat en bezel. Deze accenten maken dat het horloge zeer vrouwelijk en sierlijk is en als een waar sieraad gedragen kan worden. Het horloge beschikt over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en secondewijzer en is uitgerust met een quartz uurwerk van Ronda. Tot slot sluit het horloge met een doornsluiting en is het tot 50 meter waterdicht. Kortom, een elegant dameshorloge dat elke modebewuste vrouw in haar garderobe zal willen hebben.

De Kienzle K Core K301 1011052 uit de Kienzle K Core K301 serie is een perfect horloge voor de liefhebber die houdt van een horloge met een rustig en minimalistisch karakter. De edelstalen band en witte wijzerplaat combineren goed met elkaar en houden het geheel eenvoudig, maar stijlvol. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk, van het merk Ronda. Wat betreft materiaal is hier gekozen voor een combinatie van edelstaal en mineraalglas. Opvallend detail is ook hier weer het rode accent in de kroon. Verder zijn de extra functionaliteiten van dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het is nu mogelijk verschillende modellen van de toch al scherp geprijsde horloges van Kienzle bij ons te bestellen met een aantrekkelijke korting. Dit is dus jouw uitgelezen kans een horloge aan te schaffen van zeer hoge kwaliteit en een elegante uitstraling, voor een extra scherpe prijs. Wanneer je een Kienzle horloge bij ons bestelt ontvang je deze thuis met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Je kunt veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving in onze webshop.