Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge

Geplaatst op 15 april 2022 om 12:08 uur

Aan de voet van het Zwitserse Jura gebergte ligt de oorsprong van de Swiss made kwaliteit horloges van Epos. Daar worden met grote passie met de hand deze horloges vervaardigd, waarbij de nadruk ligt op technische verfijning, mechanische en automatische uurwerken en een perfecte afwerking. Epos is een kleiner horlogemerk maar met een grootse historie. De slogan van dit innovatieve en traditionele merk is ‘The Artistry of watchmaking’. Het vervaardigen van een horloge van hoogwaardige kwaliteit als die van Epos, vereist vakmanschap, oog voor detail en liefde voor het vak. Dat is iets dat de mensen achter het merk zeer goed begrijpen en ook uitdragen.

In de basis is Epos een merk met een grote focus op geavanceerde mechanische uurwerken en speciale functionaliteiten waarin alles tot in het detail wordt uitgewerkt. Bij Epos ziet men in dat de echte liefhebber van luxe horloges het vakmanschap van de horlogemaker waardeert en een mooi horloge niet enkel ziet als een instrument om de tijd te meten. Een mooi horloge is vandaag de dag tenslotte veel meer dan dat.

Epos vindt het als merk belangrijk de reputatie die Zwitserland door de jaren heen heeft weten op te bouwen als zijnde het horlogeland pur sang hoog te houden en doet er dan ook alles aan de hieraan verbonden hoge vereisten vast te houden. Kenmerkend voor de horloges van Epos zijn onder meer de hoogwaardige Swiss made automatische- en mechanische uurwerken in combinatie met de prachtige decoratie hiervan. Daarvoor worden onder andere Côtes de Genève en blauwe schroeven gebruikt, die de designs van Epos herkenbaar en uniek maken. Met een horloge van Epos kies je voor een waar meesterstuk, dat in verhouding met de horloges van de grotere merken, een stuk beter betaalbaar is. Een Epos horloge is bovendien zeer betrouwbaar en degelijk, door de keuze voor enkel de beste materialen en onderdelen. Doordat Epos daarnaast kiest voor een relatief beperkte productie per horloge, draag je te allen tijde een horloge dat je niet snel bij iemand anders om de pols tegen zult komen.

De collectie van Epos biedt elegante horloges waarbij de rode draad door de verschillende series heen een klassieke uitstraling is. Er is echter wel onderscheid te maken tussen de meer stoere en robuuste modellen en horloges die een meer ingetogen en minimalistische uitstraling hebben. Zo biedt Epos bijvoorbeeld sportieve horloges die een uitstekende waterdichtheid bieden en daarmee uitermate geschikt zijn om te duiken. Maar er zijn ook veel klassieke modellen die bijvoorbeeld bij een zakelijke outfit of juist meer casual outfit perfect passend zijn.

Een mooi model afkomstig uit de Epos Originale serie, is het Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge. Dit horloge kenmerkt zich door de prachtige zwarte lederen horlogeband in combinatie met een diepblauwe wijzerplaat en rosé gekleurde kast. De combinatie van deze kleurstellingen geven het horloge een stijlvolle en ietwat mysterieuze uitstraling. De wijzerplaat oogt verder rustig en overzichtelijk en is eveneens voorzien van rosékleurige details. De horlogekast heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 39 mm. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge

Een bijzonder mooi detail is de zogenaamde ‘see through backcase’. Deze geeft je een zicht op de werking van het uurwerk, speciaal voor de echte liefhebber met een passie voor de werking van de klok. Het automatische Swiss made uurwerk van dit horloge is afkomstig van het Zwitserse merk ETA. Het horloge is verder voorzien van sterk saffierglas. Dit glas heeft als voordeel dat er niet snel beschadigingen op zullen komen. Een horloge als dat van Epos koop je tenslotte niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst en misschien zelfs wel voor je nageslacht. Als extra functionaliteiten biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer. Kortom, een zeer compleet horloge met een exclusieve uitstraling van topkwaliteit. Met dit horloge kies je voor een echte eyecatcher om de pols, waar het oude ambacht van de horlogemaker duidelijk in tot uiting komt.

Wanneer je dit horloge van Epos wilt bestellen, kun je dit eenvoudig en snel doen bij ons in de webshop. Je hebt nu de mogelijkheid dit toch al betaalbare horloge aan te schaffen tegen een extra scherpe prijs. Wij bieden dit model namelijk in onze webshop aan met een aantrekkelijke korting. Wij zijn daarnaast officieel dealer van Epos en bieden jou derhalve de beste service.

Je vindt in de webshop een ruime selectie Epos horloges om uit te kiezen. Maar ook de modellen van Epos die niet in onze webshop staan, kun je bij ons bestellen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij leveren namelijk ieder horloge van Epos op aanvraag. Naast de Epos Originale 3437.132.24.16.25 vind je bovendien bij ons nog verschillende andere modellen van Epos die nu zijn afgeprijsd. Dit is dus het uitgelezen moment voor jou om te kiezen voor de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit.


09-04-2022 Kienzle horloges