Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie Cockpit, Bauhaus en Amazonas horloges

Geplaatst op 3 juli 2019 om 15:57 uur

Het horlogemerk Iron Annie wordt gemaakt in Duitsland. Het is een nieuw merk in Nederland en is slechts bij enkele juweliers verkrijgbaar. Online is het merk enkel bij BensonTrade te koop. Dit maakt dat u met een Iron Annie horloge absoluut een bijzonder en exceptioneel horloge in handen heeft. Het merk is daarnaast zeer betaalbaar en daarmee toegankelijk voor een breed publiek.

Iron Annie horloges ademen nostalgie. Het merk is vernoemd naar het historische vliegtuig JU52 met het kenteken D-AQUI, welke door de Amerikanen destijds bewonderend Iron Annie werd genoemd. Iron Annie horloges staan, net als het vliegtuig, voor technische innovatie, betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. Daarnaast kenmerkt het merk zich door een onderscheidend design. De afwerking is zeer fraai en de comfortabele lederen (of edelstalen Milanese banden) banden maken het plaatje af.

In de collectie van Iron Annie vinden we verschillende series zoals de Bauhaus serie, Cockpit serie en de Amazonas serie. De Iron Annie Bauhaus serie kenmerkt zich door een minimalistische en eenvoudige uitstraling. Deze design horloges in deze serie vinden hun inspiratie in de Bauhaus stroming binnen de architectuur. Deze stroming staat vooral bekend om de minimalistische en moderne uitstraling. Dit is dan ook doorgevoerd in de Iron Annie horloges. De horloges in de Cockpit-serie zijn traditionele pilotenhorloges, met een stoere en robuuste uitstraling. Deze serie biedt zowel quartz- als mechanische en automatische horloges. De Amazonas serie biedt horloges met een meer retro design en klassieke uitstraling. Ook wordt binnen deze serie meer gebruik gemaakt van speciale kleuren voor de wijzerplaten. Deze horloges zijn geïnspireerd op de historische luchtvaart van zowel passagiers als vracht in Zuid-Amerika en kennen daarmee weer een geheel eigen verhaal.

De Iron Annie horloge zijn verkrijgbaar met een prachtige lederen horlogeband, of een Milanese edelstalen band. Welk horloge van Iron Annie u ook kiest bij BensonTrade, elk horloge wordt verpakt in een fraaie horlogebox en geleverd met twee jaar internationale garantie. Uiteraard krijgt u er ook een handleiding bij.