Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Cornavin horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 17 juni 2019 om 12:52 uur

Perfectie, dat is waar het Zwitserse horlogemerk Cornavin voor gaat. Al sinds de jaren ’50 en ’60 is dit merk bekend geworden door de productie van hoge kwaliteit mechanische horloges. Cornavin is een Zwitsers bedrijf, dat gevestigd is in Genève. Het was één van de eerste Zwitserse merken die de ‘Big date’ introduceerden. Vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit van hun producten mogen ze het ‘Swiss made’ label voeren, dat garant staat voor onder meer duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Cornavin legt zichzelf hoge eisen op. Hoogstaande techniek, een tijdloze uitstraling en sublieme afwerking is het recept voor een waardig Cornavin horloge. Cornavin heeft de wens voor elke persoonlijkheid, smaak en individu het ultieme horloge te ontwerpen. Zo vinden we in de collectie van het merk zowel moderne horloges, sportieve horloges als klassieke horloges. Voor ieder wat wils dus. Elk Cornavin horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en voor elk horloge zijn enkel de beste materialen geselecteerd, zoals saffierglas, edelstaal en het betrouwbare Zwitserse uurwerk.  Ondanks de diversiteit in uitstraling van de horloges, zet Cornavin behalve op het gebied van kwaliteit, ook op het gebied van uitstraling de toon. Kenmerkend voor de Cornavin horloges zijn onder andere de oversized horlogekasten met een sterk robuuste en sportieve uitstraling. Cornavin is traditioneel met kwaliteit en een A-merk dat erg betaalbaar is gebleven.

Cornavin horloge

De horlogecollectie van Cornavin kent diverse series. Een bekende serie uit deze collectie is de Downtown 3H serie. Kenmerkend voor de horloges in deze serie zijn de eenvoudige en tegelijkertijd krachtige designs. De horloges zijn gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, dit geldt ook voor de Cornavin Downtown modellen. Dit maakt dat u niet alleen een kwalitatief horloge in handen heeft met een Cornavin Downtown- of Cornavin Downtown 3H horloge, maar ook een bijzonder horloge dat jarenlang plezier geeft.

BensonTrade is officieel dealer van Cornavin. Wij garanderen de echtheid van elk horloge en bieden 2 jaar internationale garantie. Elk horloge wordt geleverd in een luxe horlogedoos met handleiding en certificaat.