Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Hint: Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 24 juni 2023 om 11:16 uur

Luxe horloges nemen vandaag de dag een steeds belangrijkere plaats in, in het leven van de moderne man. Niet alleen is een fraai horloge een handige accessoire voor tijdmeting, daarnaast vervult een horloge van kwaliteit nog verschillende andere functies. Zo is een horloge met een aansprekend design een sieraad voor de man. Het maakt een outfit helemaal compleet.

Elysee Ocean Pro Ceramic 80581

Er zijn mannen die verschillende horloges in het bezit hebben, om het horloge met de outfit te kunnen afstemmen. Er zijn echter ook talloze tijdloze designs op de markt die met verschillende soorten kledij kunnen worden gecombineerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zakelijke of meer casual outfit. Naast de functie van de weergave van de tijd en de functie van sieraad, kan een kwalitatief horloge bovendien dienen als statussymbool of collectors item. Wanneer je als man op zoek gaat naar een fraai horloge dat passend is bij jouw persoonlijke stijl en karakter, zijn er verscheidene mooie en aantrekkelijke horlogemerken om uit te kiezen. Daarbij staan de Zwitserse horlogemerken zeer goed bekend, maar ook Duitsland biedt tal van horlogemerken die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat in deze categorie valt, is het merk Elysee. Elysee werd opgericht in 1920 door de horlogemaker Jacques Beaufort en kent zodoende een lange historie. Het allereerste horloge dat werd uitgebracht door Elysee, betrof een uiterst luxe dameshorloge. Het design was gemaakt van massief goud en bezet met edelstenen. Jacques Beaufort deed het horlogemerk over aan de Duitse zakenman Reiner Seume in 1992, waarna het bedrijf een andere koers begint te varen. Eerst richt men zich op de Duitse markt, om pas later zijn pijlen te richten op verschillende andere Europese landen. De historische autosport gaat een rol spelen bij de ontwerpen van Elysee en het merk weet later zijn naam te verbinden aan mensen als Graf Berghe von Trips en Juchen Mass.

Vandaag de dag is Elysee niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Het merk biedt een fraaie collectie hoogwaardige horloges met een diverse uitstraling. Zo kun je bij Elysee terecht voor modellen met een klassiek karakter, maar ook voor de meer sportieve en stoere modellen. De horloges van Elysee zijn van de beste kwaliteit. Het merk mag dan ook niet voor niets het ‘made in Germany label’ voeren. Dit label garandeert een hoge kwaliteit en om dit label te mogen voeren moeten horlogemerken aan verschillende strenge eisen en voorwaarden voldoen. Elysee is zeer betrokken geweest bij het opstellen van de richtlijnen hiervoor, welke in 2013 zijn vastgelegd. Het merk is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van hun producten. Met een Elysee horloge kies je dan ook altijd voor een stuk dat is vervaardigd uit de beste materialen en voorzien van de meest moderne technieken. BensonTrade is al vele jaren officieel dealer van Elysee horloges. Wij verkopen dit horlogemerk met veel plezier omdat we van onze klanten horen dat de horloges veel kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs. Ze zijn ook enthousiast over de designs en het kleurgebruik van de horloges. Je hebt al snel het gevoel dat het horloge veel meer waard is dan het heeft gekost.

We vertellen je in dit artikel graag meer over twee specifieke horloges van het merk Elysee. Het eerste horloge dat we hierbij benoemen is een design met een sportief en robuust karakter, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het model is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer overzichtelijk. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat zeer goed bekend staat. Dit design van Elysee is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko. Daarnaast biedt het horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De fraaie draaibare bezel maakt het plaatje compleet. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Het tweede horloge afkomstig uit de collectie van Elysee die we graag even benoemen, is de Elysee The Signature 80662. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 die we hiervoor genoemd hebben. Dit design is net zo stijlvol, maar heeft een klassiek karakter. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van eveneens rosékleurige accenten. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot 30 meter waterdicht. Dit model van Elysee is uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van een batterij. Het horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en chronograaf functie.

De twee genoemde Elysee horloges zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod Elysee modellen. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardig en stijlvol horloge, ben je bij ons in de webshop dan ook op het juiste adres. Bekijk dus nu onze collectie Elysee horloges en wellicht draag jij deze zomer een fraai horloge van dit Duitse horlogemerk.

Als officieel dealer leveren wij alle Elysee horloges met minimaal 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Al onze horloges zijn 100% authentiek, nieuw en worden ingekocht bij het betreffende merk zelf of bij hun officiële distributeur. Op deze wijze kunnen wij de beste horloges en service leveren.