Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

Geplaatst op 2 juli 2023 om 09:00 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges van plan om een watchwinder aan te schaffen? Dat is zeker een waardevolle investering! Met een watchwinder van goede kwaliteit voorkom je namelijk stilstand van jouw automatische horloge. Je wilt tenslotte niet dat je jouw automatische horloge steeds opnieuw moet instellen, of dat er onnauwkeurigheden in de tijdsweergave ontstaan. Maar hoe vind je de beste watchwinder voor jouw horloge en binnen jouw budget? Onze stelregel is dat een instapmodel watchwinder voor één horloge van goede kwaliteit begint vanaf 249,00 euro.

Benson Compact Aluminium 1 White

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw horloge, hebben wij een mooi voorbeeld van een merk voor je dat hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Het Nederlandse merk Benson watchwinders heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het automatische horloge en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder. Hierdoor weet men bij Benson exact wat de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges nu eigenlijk precies verwacht van een goede watchwinder.

Benson heeft dan ook een uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders op de markt gebracht, waarmee het merk menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet aan te spreken. Dit komt niet alleen door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, maar ook door de aansprekende designs en het hoge gebruikerscomfort dat de watchwinders van Benson bieden. Of je nu 1, 2, 4, 6, 8 of meer automatische horloges in het bezit hebt, Benson biedt de beste wijze van opwinding voor jou! Met een gevarieerde collectie watchwinders met een diverse capaciteit, is er namelijk altijd wel een watchwinder die passend is voor jouw situatie.

Als je specifiek op zoek bent naar een watchwinder voor de opwinding van één automatisch horloge, lees dan vooral verder. Wij vertellen je namelijk graag meer over een model uit de collectie van Benson met ruimte voor één horloge. We hebben het dan over de Benson Compact Aluminium 1 White. Deze watchwinder is ideaal als je één of twee automatische horloges in het bezit hebt en weinig ruimte beschikbaar hebt om ergens neer te zetten. Daarnaast is dit de perfecte keuze als je een model zoekt dat je gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor of bijvoorbeeld op (zaken)reis. De Benson Compact Aluminium 1 White behoort tot de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Deze watchwinder is dan ook nieuw op de markt. Dit model is kubusvormig en gemaakt van aluminium. Aluminium is niet alleen sterk, maar ook licht. Hierdoor is dit model zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur wit, wat de watchwinder een moderne en tijdloze uitstraling geeft. Dit model is daarnaast ook verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, blauw en zwart. Het interieur van de watchwinder is zwart, wat bij dit model een fraai contrast oplevert.

De Benson Compact Aluminium 1 White is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor. Deze biedt een mooie combinatie van kwaliteit, gebruikerscomfort en betaalbaarheid. Deze Japanse motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat de Benson Compact Aluminium 1 White instelbaar is wat betreft het aantal omwentelingen per dag en de draairichting, kun je jouw automatische horloge precies de juiste wijze van opwinding bieden. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Deze watchwinder kan worden gebruikt met behulp van een adapter, maar kan ook functioneren op batterijen. Op deze manier kun je zonder adapter tot wel 6 à 9 maanden met je watchwinder vooruit. De Benson Compact Aluminium 1 White biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een mooie extra. We hebben het dan over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloge desgewenst in de schijnwerpers kunt zetten. Dit maakt deze watchwinder extra geschikt wanneer je je horloge graag fraai wilt kunnen presenteren.

Al met al biedt Benson met de Benson Compact Aluminium 1 White een moderne en compact vormgegeven watchwinder waarmee je zeer flexibel bent. Plaats hem in de slaapkamer of werkkamer, of neem hem gemakkelijk mee naar kantoor of op zakenreis. Ook plaatsen in een kluis is een prima optie. Alles is mogelijk! Je kiest met deze watchwinder bovendien voor betaalbare kwaliteit, waardoor je nooit meer zorgen hebt over stilstand van je automatische horloge en tegelijkertijd toch lief bent voor je portemonnee.

Je bestelt de Benson Compact Aluminium 1 White en alle andere fraaie watchwinders van Benson bij ons in de webshop. Indien gewenst voorzien wij je graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. De Benson Compact Aluminium 1 White wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij leveren bovendien wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig met verschillende betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard, Paypal en gewone bankoverschrijving.

Bestel daarom nu met een goed gevoel jouw watchwinder van het merk Benson en maak je ook nooit meer zorgen om stilstand van jouw automatische horloge!