Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Gemaakt in Duitsland, Laco horloges!

Geplaatst op 7 september 2019 om 12:44 uur

Het Duitse horlogemerk Laco is al bijna 100 jaar actief op de horlogemarkt. Het is een absoluut legendarisch merk met een prachtige en turbulente historie. Laco is vooral bekend geworden door de retro pilotenhorloges die zij al sinds 1940 produceren, tijdloze stukken met een schat aan historie. De horloges van Laco worden al sinds de start van het bedrijf geproduceerd in Pforzheim. Het is met recht een bijzonder merk voor de echte horlogeliefhebber.

Ondanks dat Laco vasthoudt aan haar tradities, staan innovatie en vooruitgang bij dit horlogemerk in een zeer hoog vaandel. Zij zien stilstand als achteruitgang en hebben door de jaren heen dan ook zeker niet stilgezeten op het gebied van de ontwikkeling van hun horloges. Oog voor detail komt ook duidelijk naar voren bij de kenmerken van het nostalgische merk. De Laco horloges worden niet alleen met uiterste precisie, maar vooral ook met veel passie geproduceerd door vaktechnici die hun vak verstaan.

Laco maakte ook horloges tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ondanks de vernietiging in Pforzheim wist het bedrijf zich niet alleen staande te houden, maar in de jaren van opbouw na de oorlog wist Laco zelfs de productie van hun horloges te verhogen. Slechts een handvol horlogeproducenten mogen horloges maken voor de Duitse luchtmacht, Laco is er hier niet voor niets één van.

Laco 861918 horloge

De horlogecollectie van Laco kenmerkt zich onder meer door originele ontwerpen en gedetailleerd vakmanschap. De collectie bevat horloges met zowel quartz, mechanische en automatische uurwerken. We zien niet alleen de bijzondere pilotenhorloges waar Laco naam mee maakte, maar ook horloges met een meer moderne uitstraling.  Een mooie serie uit de collectie van Laco is de Chronograph serie. De horloges in deze lijn staan voor elegantie, sportiviteit en technische verfijning en bieden natuurlijk de uitermate precieze chronograaf functie. Een andere serie van Laco is de Laco Classics serie. Hier vinden we eenvoudige en klassieke modellen met een charismatische uitstraling.

Welk horloge van Laco u ook aanspreekt, met een horloge van Laco kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Elk horloge van Laco wordt door BensonTrade geleverd in een luxe officiële box met twee jaar garantie.