Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Glycine horloges, Zwitserse perfectie!

Geplaatst op 7 maart 2019 om 16:48 uur

Het Zwitserse horlogemerk Glycine heeft de nieuwe Glycine horlogecollectie 2019 gelanceerd. Glycine produceert al sinds 1914 prachtige automatische horloges die zowel kwalitatief als betaalbaar zijn. Door de jaren heen maakten zij steeds gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en innovatieve uurwerken. De Glycine horloges hebben daarnaast altijd bekend gestaan om hun piloten-en wereldtimerhorloges, waarmee zij zich onder andere richtten op piloten en frequente reizigers. De oprichter van het merk, genaamd Eugène Meylan, streefde naar perfectie in alle opzichten. Zowel op het gebied van techniek als design komt zijn perfectionisme tot uiting in de verschillende horlogeontwerpen.

Zoals we van Glycine gewend zijn, kenmerken de horloges uit deze schitterende nieuwe collectie  zich wederom door onder meer hoogwaardige Swiss made uurwerken, pilotendesigns en een stoer karakter. De horloges uit deze nieuwste Glycine collectie zijn een prachtige combinatie van nostalgie en moderne technologie. Met een Glycine horloge uit deze collectie kunt u zich de trotse eigenaar noemen van de ultieme dress watch met sportieve elementen, welke zowel bij een zakelijke outfit als bij een casual look het geheel compleet maakt. De materialen in de collectie zijn met de nodige zorg geselecteerd, zodat u met een Glycine horloge gegarandeerd kiest voor een duurzaam horloge dat vele jaren plezier biedt.

Glycine Airman DC4 horloge

BensonTrade is officieel Glycine dealer en wij leveren de nieuwste Glycine horloges met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Heeft u interesse in een speciaal Glycine horloge dat niet op onze website staat? Neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder.