Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Double 2.20. Black Leather watchwinder

Geplaatst op 5 maart 2021 om 13:20 uur

Heb je een fraai automatisch horloge van Breitling, Rolex, Oris of Tag Heuer? Gebruik je al een watchwinder voor het opwinden van jouw horloge?  Een watchwinder is een onmisbare accessoire voor een automatisch horloge. Er zijn veel verschillende merken die watchwinders aanbieden van goede kwaliteit, maar wanneer je daarnaast waarde hecht aan een mooie prijs en een stijlvol design wordt de keuze alweer wat kleiner. Vandaar dat we je graag kennis laten maken met een merk dat het allemaal heeft. We hebben het dan over het watchwinder merk Benson.

Benson is een Nederlands watchwinder merk dat steeds weer weet te verrassen met producten van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinders gepresenteerd die een ware toevoeging zijn op de al bestaande collectie. Het gaat om nieuwe modellen Smart-Tech II watchwinders, een nieuwe generatie Black Series watchwinders én hele mooie Swiss Series watchwinders die voor de echte liefhebber een grote aantrekkingskracht zullen hebben. Waar de watchwinders van Benson voorheen altijd voorzien waren van een zeer hoge kwaliteit Japanse motoren, zijn de watchwinders in de laatst genoemde serie voorzien van de alom bekende Swiss made techniek. Deze Swiss made motoren staan erom bekend duurzaam, betrouwbaar en energiezuinig te zijn in gebruik. Ze zijn het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Bovendien functioneren deze Zwitserse motoren vrijwel geruisloos, zodat je niet bang hoeft te zijn voor irritante geluiden wanneer je horloges worden opgewonden. De zeer luxe Benson Swiss Series watchwinders worden volledig in Nederland geassembleerd voor optimale kwaliteit.

Benson biedt dus watchwinders met een hele mooie prijs-/kwaliteitverhouding. Dit weten zij te bewerkstelligen door de watchwinders in eigen beheer te vervaardigen en zo streng op de kwaliteit te controleren. Bovendien zien we in de collectie van Benson veel diversiteit wat betreft de verschillende designs. Benson biedt namelijk zowel moderne als meer klassieke modellen.

Binnen de Benson Swiss Series collectie vinden we de Benson Swiss Series Single 2.20 Black Leather watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de echte liefhebber. De watchwinder heeft een luxe en exclusieve uitstraling, mede door de prachtige zwarte originele lederen buitenkant. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van zachte stof, waardoor je horloges optimaal beschermd zijn tegen onder meer kleine krasjes. Bovendien kun je de watchwinder afsluiten middels het glazen deurtje. Zo houdt je ook ongewenste invloeden van buitenaf bij je horloges vandaan.

Benson Swiss Series Double 2.20 Black Leather watchwinder

Op technisch gebied is deze watchwinder natuurlijk een echte topper. De Swiss Made techniek is niet voor niets wereldwijd bekend en populair. Bovendien is deze watchwinder voorzien van een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt, zodra er een horloge wordt gewisseld. Met deze watchwinder beschik je over 3 draairichtingen (met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend) en natuurlijk is deze ook voorzien van een overwind protectie. Welk automatisch horloge je ook in je bezit hebt, met deze Benson Swiss Series Single 2.20 Black Leather watchwinder zit je goed. Aangezien de watchwinders van Benson zijn uitgerust met flexibele horlogehouders, passen vrijwel alle horloges hier moeiteloos in. Bovendien kun je zeer gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen met het moderne LCD scherm. Dit doe je eenvoudig per rotor, zodat elk horloge op zijn wenken wordt bediend. Wil je op elk moment van de dag je horloges goed kunnen zien? Geen enkel probleem! Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting en het glazen deurtje doorkijk biedt is dit altijd mogelijk, zelfs tijdens het opwindproces.

De Benson Swiss Series 2.20 Black Leather watchwinder is werkzaam op zowel adapter als met batterijen. Ideaal, als je je watchwinder in een kluis wilt plaatsen. Aangezien het design van de Swiss Series modellen mooi compact is, is dit zeer goed mogelijk. Ook eventueel meenemen naar kantoor of op reis behoort door deze eigenschappen tot de mogelijkheden. Er is overal aan gedacht om deze watchwinder zo compleet mogelijk te maken en het voor jou mogelijk te maken je horloges waar en wanneer je maar wilt zo efficiënt mogelijk op te winden. Dit alles gebeurt natuurlijk in stijl, zoals we gewend zijn van Benson.

Kortom, met de Benson Swiss Series 2.20 Black Leather watchwinder kies je voor een watchwinder die alles in huis heeft wat jouw automatische horloge nodig heeft. Bovendien past deze watchwinder met het moderne, compacte en chique ogende design in vrijwel elk interieur. Met deze lederen variant van de Swiss Series heb je echt een bijzonder exemplaar in handen, dat jouw horloges een podium geeft. Je kunt er bovendien altijd op rekenen dat je je horloge kunt dragen wanneer je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze stil komt te staan. Wanneer je deze watchwinder bestelt, ontvang je deze keurig verpakt thuis. Geheel compleet met certificaat, duidelijke handleiding en maar liefst 3 jaar garantie. Dit is niet voor niks, Benson zelf en wij zijn overtuigd van de kwaliteit van dit product!

BensonTrade is officieel dealer van Benson watchwinders. Dit houdt in dat wij de volledige collectie op voorraad houden, scherpe prijzen bieden en je altijd kunnen voorzien van het juiste advies. Wij verzenden over de hele wereld, uiteraard aangetekend en verzekerd. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Heb je interesse in een fraaie watchwinder? Bekijk snel onze webshop!


25-02-2021 Escada horloges