Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges | Zwitserse klasse

Geplaatst op 16 oktober 2020 om 14:38 uur

Wanneer je een liefhebber bent van kwalitatieve horloges zijn er verschillende horlogemerken op de markt met extra aantrekkingskracht. Zo is het voor veel liefhebbers een plus wanneer een horlogemerk een fraaie geschiedenis heeft en daarmee een stukje nostalgie met zich mee brengt. Met andere woorden, een horlogemerk met historie. Epos is een merk dat zich onder deze noemer schaart. Dit merk heeft een uitgebreide geschiedenis met betrekking tot het produceren van hoogwaardige horloges. Epos is een Zwitsers merk en biedt daarmee een uitermate hoge kwaliteit horloges. Het mooie van Epos horloges is dat deze horloges op gebied van kwaliteit vergelijkbaar zijn met grotere en meer bekende merken, maar Epos horloges veel beter geprijsd zijn. Dit is zeker interessant wanneer je op zoek bent naar een horloge van uitstekende kwaliteit, maar een wat minder groot budget ter beschikking hebt.

Epos 3390152203427 horloge

Ondanks dat Epos niet onder de grotere merken valt, is het wel een bekend merk onder de kenners. De goede naam dankt Epos aan de hoge kwaliteit producten en perfecte afwerking. De horloges in de collectie van Epos zijn Swiss made en voorzien van een automatisch Zwitsers uurwerk. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een horloge aanschaft dat betrouwbaar, nauwkeurig en duurzaam is wanneer je kiest voor een Epos horloge. Daarnaast is Epos een vrij klein merk en biedt extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. De horloges in de collectie van Epos hebben een chique uitstraling en zijn dus geschikt voor de liefhebber die gaat voor klasse en stijl. Epos horloges zijn niet alleen voorzien van een Swiss made uurwerk, maar ook van zeer sterk saffierglas, een edelstalen kast en comfortabele horlogeband. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je niet of nauwelijks krasjes zult krijgen op je horlogeglas. Epos gebruikt enkel de beste materialen voor zijn horloges en dit is dan ook zeker te zien aan het eindproduct. Elk horloge wordt nog eens individueel nagekeken en getest voordat men het daadwerkelijk op de markt brengt. Zo krijg je als klant enkel het beste van het beste.

De horlogecollectie van Epos in onderverdeeld in verscheidene series. We zullen in deze blog een aantal mooie modellen van Epos uitlichten voor de liefhebber te beginnen met het Epos Emotion 3390.152.20.10.25 horloge. Dit model is afkomstig uit de Epos Emotion serie welke bekend staat om de klassieke en traditionele vormgeving. Het ontwerp is ingetogen en rustig. Dit model is voorzien van een ETA Swiss made automatisch uurwerk. Door de bijzondere doorkijkbodem is het mogelijk het uurwerk aan het werk te zien. Omdat de echte liefhebber over het algemeen een fascinatie heeft voor de werking van het uurwerk is dit zeker een voordeel. Uiteraard is dit model met de hand vervaardigd en tot in het kleinste detail afgewerkt. Het horloge is tot 50 meter waterdicht. De horlogeband is gemaakt van bijzonder mooi leder. Het horloge sluit met een doornsluiting. Naast de tijd geeft het horloge ook de datum weer.

Het volgende model in de spotlight is het Epos Emotion 3390.152.20.34.25 horloge. Dit horloge is net als bovengenoemd model te vinden in de Epos Emotion serie en uiteraard handgemaakt. Het horloge is voorzien van een zwart lederen band en een grijs uurwerk met goudkleurige cijfers. Het materiaal van de kast is edelstaal. Ook dit horloge is voorzien van een kwaliteitsuurwerk van ETA. Ook zien we hier weer een zogenaamde ‘see through back case’ zodat je als liefhebber zicht hebt op de werking van  je horloge. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht. Het model heeft nog steeds een enigszins rustige uitstraling, maar als je net iets meer wilt dan het voorgenoemde model is dit een mooie tussenweg.

Met het Epos Sportive 3441.131.20.55.30 Diver horloge bespreken we een heel ander type model. Uiteraard is dit model nog steeds heel stijlvol te noemen, maar de uitstraling is modern en sportief. Het horloge is tot maar liefst 500 meter waterdicht en dus uitermate geschikt voor de sportieveling. Zowel de band van het horloge als de kast zijn gemaakt van edelstaal en geven het model een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat is zwart met witte cijfers en is voorzien van gele accenten. Extra functionaliteiten als lichtgevende indicators, een draaibare bezel en geschroefde kroon maken het plaatje helemaal compleet.

Hebben we je enthousiast gekregen over Epos horloges? Op onze website kun je deze en nog vele andere Epos horloges overzichtelijk bekijken en vergelijken. Daarnaast is het mogelijk in het filtersysteem je wensen en voorkeuren aan te geven. Denk aan kleur, prijs, functionaliteiten etc. Ook de horloges die je interesse hebben gewekt eenvoudig met elkaar vergelijken middels een goed overzicht is een mogelijkheid. Zo vind je eenvoudig het Epos horloge dat het beste bij je past!

Wij zijn bovendien officieel dealer van Epos noemen. Wanneer je een Epos horloge bestelt in onze webshop kun je dit dan ook met een goed gevoel doen. Je ontvangt je horloge in een officiële box met handleiding en twee jaar internationale garantie thuis. Ook wat betreft service en advies zit je hier goed, BensonTrade heeft namelijk een jarenlange ervaring op het gebied van zowel horloges als watchwinders!