Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers horloges | Officieel dealer

Geplaatst op 23 oktober 2020 om 13:42 uur

Liefhebbers van mooie en speciale horloges, zullen een horlogemerk met een bijzondere historie over het algemeen extra kunnen waarderen. Het is natuurlijk leuk wanneer iemand jou complimenteert met de keuze van een horloge, helemaal als je er een mooi verhaal bij kunt vertellen. Het blijft de mens toch fascineren hoe het één en ander tot stand is gekomen. Wanneer we het hebben over een horlogemerk dat een bijzondere geschiedenis met zich meebrengt, is het Duitse Junkers een zeer goed voorbeeld. Dit merk is opgericht door Hugo Junkers in 1895 en werd in eerste instantie met name bekend door de vliegtuigindustrie. Junkers leverde namelijk vliegtuigen in zowel WOI als WOII. Junkers heeft toen maar zeker na de beide wereldoorlogen zijn naam weten te vestigen.

Junkers Bauhaus 6070-2 horloge

Na WOII, is er een nieuwe markt opgebloeid voor Junkers. Namelijk die van de productie van kwaliteitshorloges. Junkers is een traditioneel merk te noemen. Bij Junkers horloges staan een hoogstaande en moderne techniek, gecombineerd met bijzondere klassieke designs centraal. Elk horloge van Junkers wordt in Duitsland met de hand gemaakt. Hieraan wordt de grootst mogelijke zorg besteed. je kunt dan ook rekenen op de welbekende Duitse kwaliteit wanneer je een horloge van Junkers aanschaft. Junkers levert een ruime diversiteit aan modellen, maar ook aan uurwerken. Er zijn binnen de collectie van Junkers zowel automatische-, mechanische- als quartz horloges beschikbaar. Waar je voorliefde op dit gebied ook ligt, een passend alternatief is bij Junkers voorhanden. Bovendien bieden Junkers horloges niet enkel goede kwaliteit, maar ook een betaalbaar product. Dit alles gecombineerd maakt dat er voor Junkers horloges veel interesse is.

De collectie van Junkers bestaat uit een breed scala aan series. De meest bekende en populaire serie van Junkers is de Bauhaus serie. Deze is geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, welke als belangrijkste kenmerken minimalisme een eenvoud heeft. Deze serie horloges biedt dan ook designs welke rustig en overzichtelijk zijn, met een klassieke insteek. Kenmerkend bovendien zijn de dunne horlogekasten, welke het dragen van de horloges extra comfortabel maken en een sierlijke uitstraling geven. Elk horloge is bovendien verkrijgbaar met een mooie lederen of Milanese edelstalen band. Binnen de Bauhaus serie vinden we verschillende bijzondere modellen, waarvan we er een aantal zullen uitlichten.

Allereerst het model het Junkers Bauhaus 6030-4 horloge. Dit design is voorzien van een Swiss made mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van opwinding. Er is voor dit horloge onder andere gebruik gemaakt van mooie materialen als leer, edelstaal en gehard mineraalglas. Het horloge is voorzien van een secondewijzer en een doornsluiting. Wat betreft kleuren zien we zwart, zilver en donkerblauwe accenten. Dit model is in plaats van met een lederen band natuurlijk ook verkrijgbaar met Milanese edelstalen band, zodat deze geheel naar eigen smaak is.

Het volgende model in de spotlight is het Junkers Bauhaus 6070-2 horloge. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk van Ronda. Bijzonder aan dit design is de fraaie wijzerplaat, waar je als echte liefhebber natuurlijk vaak naar kijkt. Dit horloge biedt bovendien verschillende extra functionaliteiten, zoals lichtgevende indicatoren, secondewijzer en datumaanduiding. Het horloge is uitgerust met een doornsluiting. Ook dit model kun je bestellen met een Milanese edelstalen band in plaats van met een lederen band.

Dan een model uit de Hugo Junkers serie, dit model is het Hugo Junkers 6650-2 horloge. Dit is een zeer compleet horloge met een Swiss made automatisch uurwerk. Het horloge is gemaakt van fraaie materialen zoals leer, edelstaal en saffierglas. Het horloge sluit door middel van een doornsluiting. Extra functionaliteiten als een mooie GMT functie, lichtgevende indicatoren, datumaanduiding en secondewijzer geven het horloge net dat beetje extra.

Naast de modellen en series die we al benoemd hebben, biedt Junkers ook verschillende bijzondere pilotenhorloges. Die zijn bij veel horlogeliefhebbers geliefd. De modellen in de Junkers Cockpit JU52 serie zijn hier een mooi voorbeeld van. Je vindt hier traditionele pilotenhorloges met een diversiteit aan uitstraling, elk model even tijdloos en stijlvol. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen, wanneer je een voorliefde hebt voor pilotenhorloges.

Wil je meer zien van het merk Junkers? Of één van de bovengenoemde modellen beter bekijken of bestellen? Je kunt dit eenvoudig en veilig doen in onze webshop. Als officieel dealer van Junkers weten wij van de hoed en de rand en kunnen wij je de juiste service en waar nodig advies leveren. Bovendien hebben wij vrijwel elk Junkers horloge op voorraad.

Je kunt met behulp van het filtersysteem op onze website gemakkelijk het Junkers horloge vinden dat het beste bij je past! Bovendien vind je er nu diverse modellen met een leuke korting. Het gaat hier om laatste stuks, dus wacht niet te lang! Wanneer je een Junkers horloge bestelt bij BensonTrade, wordt deze geleverd met 2 jaar internationale garantie, gebruiksaanwijzing en luxe officiële box.