Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 28 juni 2022 om 16:57 uur

Het karakter en de aantrekkingskracht van een mooi horloge worden gevormd door verschillende aspecten. Een belangrijk aspect is de geschiedenis van het betreffende horlogemerk. Er zijn nu eenmaal horlogemerken die al zo lang kwalitatieve horloges produceren, dat zij een begrip geworden zijn. Merken die iedereen kent en tot de verbeelding spreken. Een ander aspect dat meespeelt bij de keuze voor een horloge, kan voor de echte liefhebber een voorkeur voor een Zwitsers horloge zijn. Zwitserland staat tenslotte niet voor niets bekend als zijnde het horlogeland pur sang, de kwaliteit van Swiss made horloges is ongeëvenaard. Wanneer je kiest voor een horloge van Zwitserse makelij ben je verzekerd van een betrouwbaar, degelijk en stijlvol horloge. Wanneer we doorgaan op dat laatste punt speelt natuurlijk de uitstraling van een horloge ook een zeer belangrijke rol wanneer je een horloge uitkiest.

Kies je voor een horloge met een klassieke of nostalgische insteek? Of ben je meer een type voor een robuust en modern horloge? De keuze is op dit gebied is zeer breed te noemen, waardoor er voor iedere liefhebber een passend horloge te vinden is.

Een horlogemerk dat een rijke geschiedenis kent en bovendien Swiss made horloges produceert, is het Zwitserse merk Epos. Epos is opgericht in 1925 en dus al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie. Het merk is door zijn ervaring en historie, maar ook door de hoge kwaliteit van hun horloges, een waar begrip geworden. Wat betreft uitstraling kiest men bij Epos voor een traditioneel design en een klassiek karakter, met aan de andere kant meer sportieve modellen.

De automatische uurwerken waar Epos gebruik van maakt zijn afkomstig van topmerken als ETA en Sellita en subliem afgewerkt met Côtes de Genève en blauwe schroeven. Deze perfecte afwerking is mede te danken aan het feit dat Epos een kleiner merk is waardoor hier extra aandacht voor is. Het voordeel dat de productie van de Epos horloges relatief klein is, is dat dit ervoor zorgt dat je met een horloge van Epos om de pols echt iets bijzonders draagt. Hoewel de rode draad door de collectie van Epos klassiek is biedt het merk ook horloges die een wat meer sportieve en robuuste uitstraling hebben. Deze horloges kenmerken zich door een modern ontwerp, een goede afleesbaarheid en over het algemeen ook een zeer goede waterdichtheid. Ook voor een echt sporthorloge kun je dus goed terecht bij Epos. Deze horloges vind je in de Sportive serie van Epos.

Vandaag lichten we echter twee horloges uit een andere serie van Epos uit. Namelijk twee modellen uit de Epos Emotion serie. Het eerste model dat we graag bij je onder de aandacht brengen is de Epos Emotion 3390.152.20.10.25. Dit design van Epos heeft een soepele lederen horlogeband in de kleur zwart. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en zorgt voor een rustig beeld. Natuurlijk is dit horloge voorzien van een automatisch Swiss made uurwerk (ETA), waarmee deze uiterst betrouwbaar is. Er is voor dit horloge verder gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is erg sterk en bovendien goed bestand tegen krasjes. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Bijzonder detail is de doorzichtige bodem, waardoor de echte liefhebber zijn horloge aan het werk kan zien. Dit horloge is tot slot voorzien van een secondewijzer.

Het tweede model van Epos uit dezelfde serie is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgaande model. Dit komt onder andere door de edelstalen horlogeband, die het horloge een wat meer stoere uitstraling geeft. Ook de horlogekast is gemaakt van edelstaal, met een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41mm. Daarnaast heeft dit horloge een donkergrijze wijzerplaat met goudkleurige accenten. De tijd is zeer goed afleesbaar door de grote cijfers die zijn gebruikt. Ook voor dit horloge is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Uiteraard zien we ook hier een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA terug. Dit horloge biedt een datumaanduiding en een secondewijzer. Bovendien is ook dit model voorzien van een doorzichtige bodem, wat voor de echte liefhebber de kers op de taart zal zijn. Tenslotte is ook dit horloge tot 50 meter waterdicht en sluit het met een vouwsluiting.

Epos Emotion 3390.152.20.34.30 horloge

Beide bijzonder mooie modellen van Epos zijn bij ons verkrijgbaar in onze webshop. Bovendien bieden wij ze nu aan met een mooie korting. Wil je dus graag een hoogwaardig horloge aanschaffen van een niche merk zoals Epos? Dan is dit nu je uitgelezen kans! Je krijgt nu namelijk een kwaliteitshorloge van Zwitserse origine met een stijlvolle uitstraling tegen een extra scherpe prijs. Wij leveren deze horloges van Epos met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box.

Heb je vragen? Wij helpen je met onze brede ervaring op dit gebied graag verder!