Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloge | Traditionele kwaliteit

Geplaatst op 23 juli 2019 om 12:56 uur

Zwitserse horlogemerken hebben nog altijd een fantastische uitstraling. De echte horlogeliefhebber en verzamelaar weet dit en heeft altijd een Swiss made horloge in zijn/haar collectie. Voor wie op zoek is naar een betaalbaar A-merk binnen de horlogerie, zijn de Epos horloges zeer interessant. Dit Zwitserse horlogemerk is traditioneel en van hoge kwaliteit. De horloges van Epos zijn voorzien van Swiss made uurwerken van de uurwerkproducenten ETA en Sellita en staan hiermee voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alle horloges van Epos worden door een vakman met de hand vervaardigd en gedecoreerd, wat de echte horlogeliefhebber zeker zal kunnen waarderen. Kortom, Epos ademt kwaliteit en finesse.

Epos 3390152202025 horloge

Het horlogemerk is geboren in 1925 onder de merknaam James Aubert SA in de ‘Vallée de Joux’, welke bekend staat als de ‘wereld van de mechanische horloges’. Het merk heeft sindsdien een hele reis gemaakt in zowel technische ontwikkeling en innovatie, alsmede met de mensen die met het merk verbonden raakten. Echter de zoon van James Aubert, Jean Fillon, heeft in deze reis steeds een belangrijke rol gehad. Waar James Aubert  als horlogetechnicus het bedrijf oprichtte en zijn gekozen richting opstuurde, zorgde ook Jean Fillon als toonaangevend horlogemaker voor diverse Epos innovaties. Epos is derhalve een gevestigde naam tussen andere aansprekende horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Longines, Omega en Tag Heuer. Epos horloges bieden veelal eenzelfde niveau van kwaliteit, alleen is de prijs veel aantrekkelijker en is de productie kleinschaliger waardoor elk Epos horloge meer uniek en speciaal is.

De collectie van Epos bestaat uit diverse series met klassieke en moderne horloges. De nieuwste collecties van dit vooruitstrevende horlogemerk zijn in Nederland en België alleen bij BensonTrade verkrijgbaar.

De Epos Emotion serie bevat horloges met een klassieke en stijlvolle uitstraling. De ontwerpen zijn ingetogen van aard en verkrijgbaar met een lederen band of edelstalen band. De Epos Originale serie kenmerkt zich door een meer retro design. De Epos Sportive serie maakt het geheel compleet. Met een sportieve en stoere look is dit de meer moderne serie binnen het Epos assortiment. Kortom, voor elke persoonlijkheid en stijl is er een passend Epos horloge. Welk horloge uit de collectie u ook aanspreekt, u bent altijd gegarandeerd van de hoge Zwitserse kwaliteit en geavanceerde technologie.

Als officieel dealer van Epos horloges levert BensonTrade elk horloge met 2 jaar internationale garantie, luxe horlogedoos en handleiding. Wenst u een andere (kleur of type) band? Het is mogelijk om in overleg met ons een andere horlogeband op het door u gewenste horloge te zetten. Hierdoor ontstaat wellicht het Epos horloge van uw dromen!