Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horlogecollectie 2019

Geplaatst op 9 juli 2019 om 10:04 uur

Elysee is een horlogemerk met een lange en uitgebreide historie. Het bestaat dan ook al sinds 1920, het jaar waarin horlogemaker Jacques Beaufort het merk oprichtte. In 1921 bracht Elysee haar eerste horloge op de markt. Het ging om een zeer bijzonder dameshorloge van massief goud, bezet met edelstenen. In 1992 deed Jacques Beaufort het bedrijf over aan de Duitse zakenman Reiner Seume. Het hoofdkantoor wordt op dat moment gevestigd in Düsseldorf en men kiest voor een nieuwe koers van het bedrijf. Elysee horloges richt zich in eerste instantie op de Duitse markt en breidt de doelgroep pas later uit naar verschillende andere Europese landen. In de jaren die volgen gaat ook de historische autosport een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van Elysee horloges, waarin namen als Graf Berghe von Trips en Juchen Mass met het merk verbonden raken.

Elysee horloge

Elysee is een merk dat staat voor innovatie en is traditioneel en van hoge kwaliteit. Het merk mag dan ook met goede reden het predicaat ‘made in Germany’ voeren, welke onder meer staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en zeer hoge kwaliteit. Elysee is zelfs nauw betrokken geweest bij de opstelling voor de richtlijnen en eisen voor dit ‘made in Germany’ label, dat in 2013 werd vastgelegd. Dit geeft wel aan dat kwaliteit en betrouwbaarheid bij Elysee zeer hoog in het vaandel staan. Kortom, Elysee horloges bieden kwaliteit, een traditionele uitstraling en veel horlogeplezier.

De collectie van Elysee biedt horloges met Japanse uurwerken en met Swiss made uurwerken, zowel quartz als automatisch. In deze collectie zien we diverse series met zowel klassieke als moderne horloges. Wat opvalt is dat het merk zeer betaalbaar is, ondanks de hoge kwaliteit.

De nieuwste horlogecollectie 2019/2020 van Elysee zijn enkel bij BensonTrade verkrijgbaar in Nederland. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie Elysee horloges. Elk horloge wordt goed verpakt in een luxe doosje van Elysee en is inclusief 2 jaar garantie en handleiding. Bent u op zoek naar een leuk betaalbaar Duits horloge? Dan is een Elysee horloge absoluut het overwegen waard!