Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide horloges

Geplaatst op 1 augustus 2019 om 11:30 uur

Een horloge met Italiaanse stijl en klasse, geassembleerd en gecontroleerd door een echte vakman vindt men in de ruime en stijlvolle collectie van Meccaniche Veneziane horloges. Een Italiaans horlogemerk dat werd opgericht door twee broers met een fascinatie en absolute passie voor de werking van het klok mechanisme. Alessandro en Alberto Morelli zetten met de oprichting van Meccaniche Veneziane een topmerk op gebied van horloges op de kaart, dat inmiddels tot het neusje van de zalm gerekend wordt in Italië. In de designs van het merk heeft men de traditionele Venetiaanse horlogetraditie gevangen.

Meccaniche Veneziane Nereide green

De combinatie van deze historie met de moderne techniek van tegenwoordig en een eigentijdse en trendy uitstraling van de ontwerpen, maken de collectie van Meccaniche Veneziane horloges interessant voor een breed publiek. Het Italiaanse horlogemerk voorziet hiermee in de behoefte van moderne horloges van hoge kwaliteit, die tegelijkertijd betaalbaar blijven. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn voorzien van Swiss made uurwerken, waarmee de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze horloges gegarandeerd zijn.

Meccaniche Veneziane biedt verschillende stijlvolle series in haar assortiment en komt met diverse nieuwe designs in de Meccaniche Veneziane Nereide- en de Meccaniche Veneziane Nereide GMT series. Beide series kenmerken zich door een levendig kleurgebruik en tegelijkertijd traditionele uitstraling. De hoge kwaliteit van de horloges uit zich onder andere door de Swiss made automatische uurwerken, sterke edelstalen horlogekasten, saffierglas en verschroefde kroon. De modellen binnen deze twee series zijn voorzien van een prachtige handgemaakte lederen horlogeband, waarvan het kwaliteitsleder afkomstig is uit Toscane en Veneto. De modellen binnen de Meccaniche Veneziane Nereide Jubilee serie zijn daarentegen voorzien van een stijlvolle edelstalen band. Elk horloge binnen deze series is tot 200 meter waterdicht. En de Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges bieden uiteraard een uiterst waardevolle GMT functie, voor de echte horlogeliefhebber. Een Meccaniche Veneziane horloge wordt geheel passend in stijl geleverd, in een prachtige houten horlogebox. Ook hieraan is veel zorg en aandacht besteed, ze zijn in Italië gemaakt door echte ambachtslieden, volgens de oude traditie van houtbewerking.

Kortom, kies je voor Italiaans design en Zwitserse horlogetechniek? Dan is een Meccaniche Veneziane horloge een perfecte keuze!